Skulptera om ett ansikte man

När jag talar om ett svagt ansikte som man är det ni ser nedan.  Ett manligt ansikte som anser lite mer vackert har mer tydliga drag. Denna person fick en hel förvandling  och det betydligt bättre!

Jag har faktiskt aldrig sett något  så här bra, varför? Jo för killar gör sällan filler dom är helt enkelt inte medvetna på samma sett. Ofta accepterar män det dom har, istället för att förändra till det bättre. Något jag själv kanske borde lära mig hehe.

Att skulptera om ansiktet som man är en snabb fix

Att skulptera om ansiktet med filler kan vara en bra idé de första gången, men rör det om så mycket filler som nedan så är inplantat bättre på sikt pga priset. Nu i Beverly Hills så kan till och med dom skriva ut 3d-implantat och bygga om ett helt ansikte genom att dom sonika applicerar inplantat på skelettet.

De snygga dragen man vill åt som man,  bygger på vilket skelett du fått, aka bone strukture.  Men med denna typ av ansiktsimplantat kan man korrigera hela ansiktet och få dom modelldragen du aldrig fick.  Jag är väldigt fascinerad över hur man kan bygga om ett ansiktet med implantat, flytta skelettet, såga av osv. SÅ jag hoppas det här med 3d-implantat kommer till Sverige. 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. ”Nu i Beverly Hills så kan till och med dom skriva ut 3d-implantat och bygga om ett helt ansikte genom att dom sonika applicerar inplantat på skelettet.” Det där har Estheticare Clinic gjort i 20 år så de är långt efter i USA.

    1. Jag tror inte den kliniken du jämt nämner om ens finns, svårt tro en lyxig klinik vill ligga i orten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *