TEMPTU Air – airbrushmaskin

TEMPTU Air airbrushmaskin är en maskin som airbrush din make up. Jag har en vän som brukar köra sin foundation med airbrush och älskar det. Hennes foundation har dock sprayas med en sprayburk liknande funktion.  Med Tempu air ska vara är det snabbaste sättet att få en felfri hy på bara några sekunder! Det nya är Airpod foundation!

Tempu air Sverige 

Maskinen är känd sedan länge utomlands och tyvärr kommer saker lite senare till Sverige! Nu går kan man äntligen köpa den i Sverige online på nätet.

Så här fungerar Tempu Air

 • Airpod foundation kan applicera rouge
 • Bronzer
 • High lighter
 • Ger hållbar bas
 • Kräver ingen ansträngning
 • Sladdlös
 • Snabb applicering
 • Patenterade teknologi sprayar ut en mikrofin dimma utav makeup och täcker porer, fina linjer och missfärgningar i din hy på bara några sekunder.

Airbrush makeup

Airbrush-smink är vägen till en tunn sminkning och kan användas som grund för akne, ärrbildning, fina linjer, rynkor eller torr hud. Det är en smink teknik som kan som kan ge en finare finish. Airbrush makeup, en ny typ av foundation som nu används av många TV-personligheter, kändisar och brudar.

Vanliga frågor om Air brush make up

Ska man använda puder efter efter airbrush sminkning?
Yes, du kan avlusta med ett puder efteråt. Du kan alltid avsluta med finish spray!

Ser airbrush smink naturligt ut?
Airbrush smink känns lättare än traditionell bröllop makeup. Även om vissa tror att airbrush smink för ditt bröllop kommer att vara “kakgig” så är det faktiskt exakt motsatt  med airbrush makeup. En Airbrush sminkning gör att de naturliga nyanser i huden kan stråla genom sminket det ser mycket naturligt ut.

Är airbrushing värt pengarna? 
Enligt många experter, ja. Airbrush är vacker för bröllop eftersom den är byggbart. Älskad av make up artister.

Här kan du köpa en Tempu maskin och tillbehör i Sverige Det är en svensk hemsida med bra priser! Bli din egna make up artist och sminka dig flawless!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

 1. Hei
  Har dere Temptu nå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.