Här får du Klinik 34 omdöme/recension. Det har varit mycket på tapeten på Instagram om Klinik 34 och snart kommer det komma ett program om det på tv. För länge sedan följde jag Klinik 34 då Dr Berne var en av få som gjorde BBL och glatt visade upp det på sin Instagram. Jag gick då in på hemsidan och på Facebook och jag mailade en frågan till kliniken.

Jag frågade om Dr Berne var en plastikkirurg, jag fick då ett ärligt svar att han inte var en plastikkirurg utan endast är en läkare. Jag valde då att inte gå vidare med den kliniken.

Klinik 34

Men dessvärre har Klinik 34 inte varit så ärliga mot alla, med vilseledande information har dom låtit oss tro att Berne är en plastikkirurg, både på Instagram och på deras Facebooksida. Det är vilseledande marknadsföring. I Sverige så får en läkare utföra sådana operationer som han gör för det finns ingen lag på det, MEN att vara plastikkirurg är ytterligare minst 5 års studier. OCH man får inte ljuga att man har en titel som man inte har, eller missvisa kan man tycka. MEN det är upp till dig att göra förundersökning och kolla upp vem du väljer operera dig av, det är ditt ansvar!

Dr Berne utbildning

Idag är det flertal patienter som gått i till DR Berne i tron att han är en utbildad plastikkirurg och blivit förstöra i sina kroppar. Några saker som hänt är:

Dr Berne anmälningar

  • Överfettsugning så att huddött
  • Ojämna resultat
  • Förlorad känsel på delar av kroppen
  • Nervskador

Klinik 34 omdöme

Vill du gå till operera dig hos en plastikkirurg bör du söka dig någon annanstans. Det finns ett Instagram konto som du kan följa för se mer Klinik 34 omdöme. Varningplastikkirugi

Det behöver bli mer strikt i Sverige med lagar, jag tycker personligen inte att en läkare borde få operera avancerade operationer utan att vara en utbildad plastikkirurg. Men samtidigt får vem som helst, du och jag tex börja göra fillers på vem som helst utan utbildning med (som tur är det under lagförslag)  så jag hoppas att det skulle kunna bli lag på även vem som får utföra estetiska plastikoperationer.

Många använder sig av förvirrande titlar så att okunniga människor tror att dom är utbildade, det gör det svårt för konsument att veta.

Liknande sökningar som kommer upp om du söker: Dr Berne omdöme

Så kollar du upp kirurgen

väljer en plastikkirurg som är medlem i SFEP. Alla har specialistkompetens i plastikkirurgi som godkänts av Socialstyrelsen. De har två års specialisttjänstgöring i kirurgi, fem år i plastikkirurgi samt minst fem års erfarenhet som legitimerade plastikkirurger.

De förbinder sig även att ta hand om eventuella komplikationer och remitterar vid behov patienten till ett universitetssjukhus.

 

Jag har inte gjort detta inlägg för att vara elak, jag har gjort det för att ge kunskap. Jag tycker gott väl att Berne kan sätta sig i skolbänken och utbilda sig klart. 

Update: 20230930

Han blev av med sin läkarlicens