Tips på hur du kan få ett arbete enklare

Samarbete med cowrite.com

Jag är med i olika karriärs Facebook-grupper och olika nätverksgrupper och ibland brukar jag se att människor postar att dom söker arbete och vissa människor har sökt massor av arbeten men aldrig fått något napp.

Ska du lyckas få ett arbete så behöver du lyfta fram vad som är bra med dig och varför du söker denna tjänst. Du är sällan ensam om en vilja ha en viss tjänst och en rekryterare kommer gå igenom många cv och personliga brev.

Arbetsförmedlingen skriva personligt brev kurs

Jag minns en gång när jag var yngre och jag var arbetslös och behövde gå till arbetsförmedlingen för att söka arbete och gå en kurs i hur man söker arbeten och skriver personligt brev och cv. Det var verkligen enormt dåligt på den tiden 2007 och jag blev inte direkt bra på att skriva personliga brev då. Men jag fick ett arbete tillslut och började därefter att plugga. Det som gjorde att jag lyckades var att jag lade många timmar på att lära mig hur man skriver rätt och ett gott självförtroende för att våra skryta om sig själv.

Fånga rekryteraren med argumentationsteknik som är beprövad

Är det något som går bort när du söker arbete så är det stavfel och även standardiserat massutskick och talspråk. Dessa småfel medför att många människor dessvärre aldrig tar sig förbi utgallringen till en första intervju. Så känner du att du vill spara tid eller bara å den lilla pushen så kan cowrite.com tjänst där dom hjälper dig att skriva ditt personligt brev vara något för dig.

Det är gratis att skapa konto och konceptet går ut på att du svarar på några enkla frågor om dig själv. Jag tänker testa tjänsten om det blir aktuellt att söka ett arbete i framtiden just för att det verkar så enkelt och tidsbesparande för det kan ta flera timmar att författa ett personligt brev till varje tjänst man söker tycker jag. Från pris från 99 kr, verkligen överkomligt. Tid är pengar med.

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *