Jag drömmer om ett sminkrum

Samarbete med K3 Måleri

Jag som älskar skönhet drömmer om ett helt sminkrum för min makeup, eller som man säger i Usa ett glam room. Jag skulle gärna vilja ha mitt glam room fil med min master bedroom, toalett med spa-del och walk in closet. På så vis så kan jag fixa mig från topp till tå utan behöva vara i andra delar av min lägenhet, vilket är bra när man har gäster över. Nu har jag inte riktigt denna typ av inredning men det är min dröm

Vackra tappeter i ett sminkrum

I mitt sminkrum så vill jag ha ljusa tapeter som skimrar och mycket spegelbelysning. Jag väljer en tapet som är lätt att rengöra, då jag vet med mig att med högsta sannolikhet så kommer det komma en hand med foundation på väggen med tiden.

Jag skulle även välja att ha en accentfärg i rummet med ring lights hörna där jag kan ta selfies. Tyvärr är denna typ av rumsfördelning och planläsning svår att finna i Sverige, då det är mer typiskt Usa återigen. Så jag ser mig framför mig att bygga nytt hus och skapa mig mitt drömhem.

Jag kan tänka mig många ser fördelarna med att ha ett barnrum vägg i vägg med master bedroom och det kan verkligen vara en fördel när barnen är riktigt små, men sikt är det nog inte lika roligt. Däremot så kan man skapa en extra del i sovrummet med skjutdörrar där man har ett provisoriskt barnrum den första tiden och därefter gör om till ett tillhörande ”vardagsrum” till master bedroom så att på sikt får mer yta att umgås på utöver sovdelen. På så sikt behöver man aldrig lämna sitt sovrum, visst låter det underbart?

photo: TheKylieJenner.com

Måla om i nybyggnation

När man bygger nytt hus så får man skalet klart och så behöver man måla om hemmet sedan, K3 Måleri är en seriös firma som är  verksamma i Stockholm med omnejd och i Uppsala. Det är stora fördelar med nybyggnation och det är även att du kan få belysningen där du vill utan behöva ha massor av sladdar på väggarna och i ett glam room är belysningen väldigt viktigt samt att man gärna vill ha inbyggda högtalare. Jag vet att många väljer att renovera sina väggar för att lägga in sladden i väggen i efterhand för att skapa den mer trådlösa känslan. 

Oavsett små eller storslagna inredningsdrömmar så kan man verkligen förnya känslan i ett hem genom att förnya med vackra tapeter eller måla om i hemmet med hjälp av målare. Det kan vara allt från att fräscha upp gamla lister till att lägga in struktaturer i taket.

 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Om man bara hade ledigt rum i huset då skulle man också velat ha ett sminkrum <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *