Göra fönstren med energisnåla och så att dom slutar drar

Häromveckan gick jag omkring med värsta ögonproblemen, det liksom sved i ena ögat. Det var på den gränsen att jag faktiskt åkte till ögonläkaren men insåg aldrig vad det beror på, men ett samtal senare så berättar min pappa att han har exakt samma sak och att det har uppkommit från fönster som drar. Pappa berättade att jag skulle ta fram ett ljus och ställa framför fönstret, vacklade lågan är det tecken på att fönstret drar. Så det första jag gjorde var att jag roterade min säng långt i från fönstret, tätade fönstret och drog för en gardin. Detta hjälpte en hel del, men det är gamla fönster som skulle behöva ses över med tätningen. I dessa tider vill man verkligen ha fönster som inte släpper in massa kyla och fukt skulle jag säga, det ökar ju driftkostnaderna eller åtminstone obehag man får i hemmet.

Apro dåliga fönster, det kan vara dags att renovera dom

Det kan vara dags för en fönsterrenovering och det är ju kanske inget man gör just nu men planerar inför när det blir varmare klimat utanför. Är man någorlunda händig så kan man renovera fönstrena själv. Förutom att minska draget så kan renovering av fönster blir förbättring av hemmet, eftersom det kan bidra till att förbättra det övergripande utseendet. Det kan också tillföra värde till en fastighet, vilket gör den mer attraktiv för potentiella köpare. Det finns många olika sätt att renovera fönster, från att byta ut befintliga karmar och glasrutor till att installera nya. Vad projektet än innebär är det viktigt att välja rätt material och teknik för jobbet för att få önskat resultat. Oavsett om du vill uppdatera stilen på dina fönster eller bara göra dem mer energieffektiva, finns det många alternativ som hjälper dig att renovera dina fönster. 

 

Renovera fönster – slitjobb som kan göras lättare

Det finns en mängd olika alternativ när det kommer till att byta eller renovera fönster, så det är viktigt att överväga alla innan du fattar ett beslut. Oavsett om du letar efter förbättrad isolering, bättre ljudisolering eller bara ett uppdaterat utseende, finns det säkert ett energieffektivt fönster alternativ som passar dina behov. Antingen kan du anlita någon professionell eller göra arbetet själv, då vill jag passa på att berätta att anlitar du någon bör du fråga vilken typ av verktyg som använder sig för att få bort gammal färg på fönster, det är nämligen så att det mest effektivaste verktyget för avlägsna färg är en Speedheater, det otroligt mycket bättre en värmepistol. Den kan även arbeta av sig själv med sitt bekväma ställ, vilket gör att händerna är fria och man kan snabbt arbeta och exempelvis renovera två fönster åt gången och skifta Speedheatern mellan fönsterna. Hur smart är inte det? 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.