Bidra till din inredning med modern fototapeter

Har du fått för dig att fototapeter är en gammal fluga? Det kanske det var men det är tillbaks på kartan! Idag är det mer modernt, häftigt och estetiskt än någonsin. Med bra fototapeter kan du åstadkomma storverk. Men det kan inte bara vara riktigt snyggt och pampigt, det kan bidra till stora förändringar för din inredningsstil.

Fototapeter i modern tappning

Den gamla trenden med billiga och simpla fototapeter på 80- och 90-talet är ute sedan länge. Glöm tryck med låg kvalitet och banala motiv. Med fototapet från Photowall, har du både ypperlig kvalitet och mängder av motiv som passar alla. Det kan vara motiv för barnrum, sovrum och vardagsrum. Det är olika stilar, det är abstrakt och det är konstnärligt. Eller så är det mer fotorealistiska bilder. Välj fototapet som ingen annan har, det gör ditt hem unikt och snyggt. Eller så väljer du någon som kanske är riktigt populär eller med ett trendigt motiv, om det är din grej.

 

Det är kul att dekorera väggarna med stora och coola motiv. Detta har blivit ännu bättre med modern teknik för tapettillverkning. Dagens fototapeter har utmärkt kvalitet, mängder med motiv att välja mellan, precis som hos Photowall. Det bidrar mer valmöjligheter och bättre möjligheter för dig och ditt hem.

Uppfattningen av rummet

Fototapeter skiljer sig med traditionella tapeter och vanlig. De kan nämligen få ett litet rum att se större ut, på ett mycket effektivare sätt. Tack vare ett bra och trovärdigt motiv, lurar man på sätt och vis hjärnan. Visuellt, upplevs rummet som större än vad det faktiskt är. Skillnaden i vissa fall, kan vara mer betydande än vad man kanske kan tro. Med genomtänkt och effektiv planering kan man lyckats förändra, till exempel en liten studentetta, vilket kan göra hela känslan av att vistas där, mycket bättre. I stort inget annat material på väggarna kan bidra till detta, lika bra som just fototapeter. Det kan också fungera i långsmala eller rektangulära rum, som till exempel en fondvägg.

Med rätt motiv och ljussättning kan en bild ge ett intryck av att vara i rörelse, det kan ge liv och värme till rummet. Likaså, kan matchande ljus tapeter få ett rum att kännas ljust och levande, en annan fototapeter kan ge ett annat intryck till ett murrigt rum. Den som vill jobba med färger och ljussättning kan lära sig om färglära. Det gäller att kombinera sådant som passar. Du har stor potential att med rätt fototapeter öka myskänslan, väldigt mycket. Sedan bidrar också motivet på fototapeten till inredningsstilen man vill åstadkomma. Fototapeter har för övrigt sina ursprungliga rötter från Pop Art-rörelsen.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.