Planerar nytt innehåll till bloggen

Jag håller på och planerar innehåll till bloggen och här kan ni se en hel del nya produkter som jag ska prova framöver. Jag har ställt upp dom i mitt fönster för jag gick igenom vad som kändes intressant att börja med och det blev en hel del nytt spännande. Det jag brukar göra är att jag tar en dag med bra ljus och fotar flera bilder vid samma tillfälle och sparar bilderna för då är förpackningarna fina och så. Därefter så testar jag produkterna ett tag för att sedan publicera här på min blogg. Det som jag tycker är så smart med detta upplägg är att jag känner att jag har koll på vad jag bloggat om eller inte och att jag ger det mesta en chans att få testas. Ibland kan det vara så att jag ger bort någon produkt till en vän och då har jag ändå fotat och kan fråga vad min vän tyckte och dela med mig av den infon.

Sedan brukar jag ge produkterna en ärlig chans, jag använder dom ett tag och gillar dom så köper jag ju dom igen. Alltid denna strävan att hitta produkter jag är nöjd med och sedan kanske några till liknande inom samma typ för det är roligt ha flera fast olika märken.

Jag har förmånen att få en del produkter i goodiebags och jag brukar tänka att det är saker som faktiskt har ett värde för företagen och tid är ju pengar också när det gäller att blogga från mig och då tycker jag att Instagram är väldigt bra kanal för snabba tips så följ mig gärna på @beautybyjen.se på Instagram.

Att blogga och driva sociala medier är verkligen tidskrävande, men det är roligt. Jag tycker om skönhet och hälsa och att dela med mig av information. Kommentera gärna om du brukar läsa min blogg <3

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.