REVIDERM skönhetsprodukter som förstår huden

Jag kom i kontakt med Reviderm på Stockholm beauty week som är en skönhetsmässa och fann att det var väldigt fina produkter som är effektiva. Reviderm är Tysklands ledande professionella hudvårdsmärke och har funnits i 35 år. Jag blev väldigt nyfiken på deras läppglans så det vill jag köpa hem.  Jag tycker designen på förpackningarna är rätt i tiden, jag älskar färgen och det känns unisex.  För mig är det viktigt att det jag använder på min hud har fokus på ge resultat vilket Reviderm har!.På mässan köpte jag jätte många ampuller med serum och dom är inte slut ännu.

Om Reviderm

För Reviderm ligger skönheten i att förstå huden. De har sedan länge förenat innovationer med nya upptäckter inom forskning kring huden. Reviderm arbetar med hudidentiska behandlingskoncept, som de har utvecklat för att efterlikna hudens egna funktioner och uppbyggnad. De strävar alltid efter att ge bästa möjliga resultat, på högsta möjliga toleransnivå. Som specialister på specifika hudproblem, hjälper de huden att nå en optimal hudhälsa.

Bland REVIDERM’s breda produktportfölj finns produktlinjer som SkinessentialsSkindication och Skintelligence. Inom det professionella utbudet så finns även ett stort utbud inom Skintechnology, avancerad och innovativ klinikutrustning med resultatinriktade behandlingar.

Produkterna håller en oerhört hög kvalitet med tydliga resultat. Reviderm’s produktlinjer är rena och tydliga vilket gör det enkelt för kunder att hitta sin favoritprodukt. Att sedan förpackningsdesignen har en nordisk minimalism med stilrena och lugna färger är ett stort plus.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.