Ansiktsvård i vintertid från Moyana

Inlägget är reklam för Moyana Corigan och innehåller annonslänkar

Ansiktsvård i vintertid behövs, det är kallt och torrt klimat gör att  det oerhört viktigt att återfukta huden och dt har Moyana Corigan tagit vara på och här är några utvalda produkter som lämpar sig lite extra bra för torr hud.

Många upplever att det är svårt att hålla huden tillräckligt återfuktad under vinterhalvåret. Här kommer några tips med återfuktade produkter Moyana som är bra för att vårda din hud på bästa sätt i dessa kyliga vintertider.

 

Royal Organic Facial Cleanser

Vår cleanser är baserad på ekologisk kallpressad ricinolja som stärker och ökar tillväxten av ögonfransar och bryn. Huden känns återfuktad, silkeslen och balanserad under hela dagen och behåller sitt naturliga ph-värde.

Royal Organic Facial Toner

Ett ekologiskt återfuktande ansiktsvatten som rengör på djupet, verkar porsammandragande samt hjälper huden att bibehålla sin naturliga ph-balans, perfekt för torra vintermiljöer. Huden känns ren och härligt återfuktad. Tonern är baserad på ekologisk Aloe Vera, Ros och
Ylang Ylang som är avslappnande
samt Lavendel som lindrar, lugnar, svalkar och läker känslig hy samt renar fet hy och passar vid rodnader, eksem och solskador.
Royal Organic Facial Cream
Ansiktskräm passar alla hudtyper och innehåller de näringsrika oljorna Arganolja, Jojobaolja, Sesamolja, Avokadoolja, Nyponrosfröolja, Gurkörtsolja, Kokosolja samt Squalene som samverkar för att skapa fukt, balans, näring och vitalitet. En kombination av antioxidanter, omegafettsyrorna och vitamin A, E & D aktiverar cellernas nybildning av kollagen och elastin som ökar spänsten i huden.
Royal Organic Carragen Serum
Detta serum ger en extra boost av näring till din hud och återfuktar torr hy vilket behövs i detta kalla och torra vinterklimat. Carragenet skyddar och ger mjukhet till huden. Serumet innehåller tång som är särskilt bra vid irriterad hud och vattenmelonhydrolat som friskar upp och återställer hudens ph-balans.
Detta underbara multi serum jämnar ut fina linjer, ökar hudens celldelning, och dämpar rodnader.
Royal Organic Argan Serum
Argan Serum innehåller hela 7 näringsrika oljor som ger din hud en extra boost och en härlig lyster samtidigt som serumet ökar spänsten i din hud så att huden ser återfuktad fyllig och ung ut. Det främjar elasticiteten i huden, reparerar solfläckar, återställer din huds naturliga lyster och får dina porer att andas. Serumet innehåller effektiva antioxidanter som motverkar skador som orsakas av fria radikaler och karotener som omvandlas till vitamin A vilket främjar hälsosam hud, ögon och boostar ditt immunförsvar.

Spana in hela Moyana Corigan sortiment (klick)

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.