Sex steg till din vackraste hud med Gilda Liljeblad

sex steg till en vackrare hud

Gilda Liljeblads är märkta med nummer från 1–6. Dessa representerar de sex avgörande stegen till bästa möjliga hudhälsa, från rengöring och återfuktning till näring, omsorg och skydd. För varje steg i hudvårdsrutinen finns det en produkt som passar din hud.

No. 1 Cleanse and remove

Din bästa hudvårdsrutin börjar alltid med en ansiktsrengöring från Gilda Liljeblad. God rengöring är en förutsättning för att få ut det mesta och bästa av de hudvårdande produkter som kommer därefter. Genom att avlägsna orenheter, överskottstalg, föroreningar, gamla hudceller, solskydd och annan smuts från huden, bereder du väg för aktiva ingredienser som ska vårda huden på djupet.

No. 2 Hydrate and prepare

Det andra steget i din hudvårdsrutin från Gilda Liljeblad är tonern, eller ansiktsvattnet. Detta kompletterar rengöringen och inleder den vårdande delen av rutinen. Tonern är lika viktig som rengöringen, eftersom den förbereder huden för kommande produkter, genom att tillföra fukt och balansera pH-värdet.

No. 3 Boost and infuse

Det tredje steget i din hudvårdsrutin är ett av Gilda Liljeblads serum. Du är nu vid den mest verksamma delen av en effektiv hudvårdsrutin. Dels eftersom serumet är den produkt som innehåller högst koncentration av aktiva ämnen, dels eftersom serum har en formula bestående av mindre molekyler som kan nå djupare ner i huden och arbeta mer intensivt.

No. 4 Give special care

Under det fjärde steget i din hudvårdsrutin ger du särskild omsorg åt ett specifikt område, såsom ögonen. Huden kring ögonen är väldigt tunn och därför extra känslig, vilket gör det viktigt att ha produkter som anpassats för detta område. Sömnbrist, stress, livsstil och ansiktsmimik sätter sina spår kring ögonen, i form av mörka partier och tidiga rynkor.

No. 5 Provid and protect

Det femte steget i hudvårdsrutinen är din ansiktskräm från GIlda Liljeblad. Ansiktskrämens jobb är att reparera och ge näring till hudbarriären, stabilisera fuktnivån i huden, balansera talgproduktionen och låsa in aktiva ingredienser som applicerats tidigare i hudvårdsrutinen.

 

No. 6 Treat and improve


Den sjätte och sista produktkategorin är ansiktsmasken. Denna kompletterar din dagliga hudvårdsrutin med det din hud behöver mer av, just för tillfället eller regelbundet över tid. Ansiktsmasken ger en mer intensiv behandling som kan sättas in 1–3 gånger i veckan. Den används då mellan No 2 och No 3.

Calming-kampanj 20 %

Upplever du att din hud lätt blir röd, irriterad och stressad? Då behöver den vårdas med särskild omsorg.

Just nu: 20 % rabatt calming-produkter: Calming SerumNourishing Cream och Calming Mask

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *