Så gör du manikyr hemma – Steg för steg med produktförslag

Innehåller adlinks och reklam för LYKO

Man kommer alltid lite längre med ett par välvårdade naglar, så genom att göra manikyr hemma kan du spara en hel del pengar. Hur dina händer ser ut betyder mycket över hur du uppfattas som människa, för ett par välvårdade naglar signalerar att du tar hand om dig själv. Arbetar du tex med jord så kan det synas på naglarna,  är du utomhus mycket kanske dina händer är mer torra än gemene man. Att gå runt med gammalt nagellack är inte heller vidare vackert. Det är viktigt att ta hand om sina händer, här nedan är det enkelt köpa hem det du behöver om du vill göra egen manikyr, produkterna är av hög kvalité och jag tycker att det är det lyxigaste svenska varumärket för manikyr på marknaden.

Så här gör du manikyr hemma

Jag har god vana av att göra manikyr hemma och här knepen som får dig känna dig på topp.  Jag tycker att söndagar är en bra dag att gå igenom händerna så att du är redo för en ny vecka. Under veckans gång kan du toucha upp.

 1. Börja med av ta bort gammalt nagellack med aceton fri Scratch special remover.
 2. Gör ett skönt handbad i en bunke med lite schampo och kanske lite honung för få nagelbanden mjuka, använd gärna en Nail Brush Mini få det riktigt rent under nageln.
 3. Skjut därefter upp nagelband som är för långt ner med en Manicure Stick Metal.
 4. Nu kan du fila och polera dina naglar, manikyr fil och nagel polerare och Crystal stone fil.
 5. Sen behöver du givetvis handkräm, Scratch nails No dry hand moisturizer.
 6. Nagelolja – som du har på nageln, Scratch Nails Nail food.
 7. Nagelbandskräm – som du har på nagelbandet, Scratch Nails hand och cuticule care night repair.
 8. Basecote – baslack
 9. Nagelack
 10. Överlack

Det är basen du behöver för att få fina naglar har du dessa produkter kommer du inom kort att få ännu finare naglar. Nu kanske du undrar varför du ska ha tre filar? Jo fil 1 så filar du ojämnheter, fil 2 polerar du nageln och fil 3, det är en  Crystal Stone fil som hjälper till att stänga nageln efter du filat med en grövre fil, sluta nageln och förhindra skrivning. Har du sköra naglar kan du regelbundet använda No soft nail som hjälper dig att få en starkare nagel.

Det finns verkligen allt du behöver hos Scatch Nails som är ett svenskt varumärke och som har över 30 år på hand och nagelvårdsmarknaden. Företaget grundades 1985 av Marie Houston!

Du kan köpa allt från Scratch här (klick)

Recension Scratch Nails 

Jag har ju mycket produkter från Scratch Nails och jag tycker förpackningarna tilltalar mig mycket, det är god kvalité och effektiva produkter. Dom är väldigt dryga och på sikt blir det prisvärt. Viktigt ha i åtanke att snabba resultat är det dom flesta vill uppnå och det kan man med detta varumärke. Nagellacken kommer i många olika färger och håller bättre än genomsnittet. Gör du de olika stegen kan det hålla en hel vecka +.

Nedan resultat uppnådde jag på ungefär en månad.

Före
Efter

Du kan köpa allt från Scratch här (klick)

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

 1. Artikeln mega!!! Många bra tips, tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.