Så behandlar du sköra naglar

sköra naglar

Innehåller reklam och adlinks för lyko, Hair lust

Att ha sköra naglar som skivar sig är jätte jobbigt, det kan var mycket svårt att bli av med om man inte vet om hur man effektivt kan behandla på. Du känner säkert igen det med den eviga flisan i nageln som aldrig försvinner och vill äta sig nedåt i nageln? Ont gör det med sköra naglar.

Varför du har sköra naglar är att nageln ofta är för svag och genom att stärka upp nageln med en nagelkur kan du bygga upp dina sköra naglar och på sikt få bukt med problemet.

Sköra naglar behandling

Vet inte hur ofta jag haft sköra naglar, det är verkligen genomgående med mina naglar. Dom kan vara så mjuka ibland så dom känns som tunna bebis naglar som går riva hur lätt som helst.

Fastnar jag i en dragkredja med nageln  så blir det som en riva i nageln som ständigt fastnas och äts ner till förbannelse.

Men hur botar man tunna naglar som skivar sig?

Men nu jag äntligen hittat ett knep som hjälper mig att bli av med mina sköra naglar. Nämligen med Scratch nails No soft nail.

Scratch nails No soft nail

5-FREE FORMULA Nagelstärkare – kur för mjuka och svaga naglar.

Egenskaper:

  • Förstärker och ökar nagelns tålighet.
  • Återskapar och härdar keratin i nageln.

Recension:

Väldigt dryg, torkar otroligt snabbt och har en matt finish vilket gör att den passar även för män som har sköra naglar och vill ha något diskret. Man applicerar ett lager om dagen i en vecka, sedan tar man bort och börjar om. Detta är en kurbehandling som kör en kortare period till dina sköra naglar är borta.

Jag vet inte riktigt varför jag själv ofta får sköra naglar, men det är besvärande. Naglarna ska ju skydda nagelbädden. Det är viktigt hur man filar sina naglar för slippa få sköra naglar, när man klipper av naglarna eller använder en nagelklippare är tendensen ökad. Det är därför viktigt att inte fila som en såg på naglarna.

Pris: 135 kr

Köp Scratch nails (klick)

Det kan vara värt att prova hårtillskott:hårtillskott

då naglar precis som håret kommer från hur våra kroppar mår på insidan, vi behöver vitaminer och mineraler för det ska tillverkas bra hår som växer ut, hår precis som naglar består av keratin.

Läs även min recension: Hair lust hair growth formula gummies

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

  1. Tack för tips! Perfekt för mig som har sköra naglar❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *