Microneedling för hemmabruk – Här är det du behöver veta

microneedling för hemmabruk

Har du funderat på att göra microneedling hemma? dvs microneedling för hemmabruk? Jag har gått på salong och gjort denna dyra behandling och resultatet man får är fantastiskt. Jag blev såld direkt! Jag har inga problem för hyn så för min del kan jag uppnå samma microneedling resultat med en hemma behandling, näst in till i alla fall, det ingen hudterapeuft om gör det på dig, utan det är ju du själv som rollar ansiktet med en roller. Om du vill göra detta hemma är det viktigt ha koll på hygienen så därför tänkte jag gå igenom steg för steg.

Microneedling för hemmabruk

  1. Du behöver en ren hy, sprita den innan behandling med rollern.
  2. Rollern kommer i olika djup så beroende på vilket resultat du vill uppnå välj djup. Jag skulle säga att det är bättre börja med mindre djup.
  3. Applicera serum efter du rollat.
  4. Låt huden vila, gärna under en mask.
  5. Ta inte på huden och sov på rena örngott och använd inget smink på 24 timmar

Skin Roller från Swiss Clinic har 540 mikronålar av japanskt kirurgiskt stål som rullas över huden för att stimulera produktion av kollagen, öka blodcirkulationen och skapa ny hud. Produkten är CE märkt och fabrikssteriliserad.

Köp det Swiss clinic här

2 comments / Add your comment below

  1. Skulle vilja ha en sån här… Jag hade en förr men den fick jag av Tanya och vågade inte använda den för förpackningen saknades och den var väldigt vass så det kändes för läskigt.

    1. Jag förstår, det lät inte så bra bra du inte använde, detta märke är seriöst och tryggt! Jag vill med ha en!

Lämna ett svar