Ta hand om ditt löshår med hårvård för löshår för förlängd livstid

Jag kan en hel del om hårvård för löshår och löshår, det är nämligen av stor vikt hur du vårdar ditt  löshår för få det hålla sig fint länge. Det är nämligen så att med anpassad hårvård för löshår så kommer  ditt löshår håller sig fint betydligt längre.

Det finns en anledning  till det finns anpassad hårvård för löshår, skapad för löshår. Inte skulle du köpa en dyr bil och tvätta den med diskmedel?

Hårvård för löshår förlänger livstiden på löshår

Löshår kräver mer omvårdnad för att bibehålla sin glans. Det jag upplevt med löshår genom åren är att använder man tex för proteinrikt schampo kan det fylla upp hårstråna och få håret att kännas stelt och inte så mjukt och formbart som innan. Just när det gäller att köpa löshår är det en ganska så stor investering, även fast Delightful Hair har mer prisvärda löshår.

hårvård för löshår

Löshår behöver mer fukt än ditt vanliga hår och löshår behöver gärna ett balsam som tar bort frizz. Därför tycker jag att löshårschampo-kitt med schampo, balsam och hårolja från samma varumärke är väldigt bra. Det doftar gott, tynger inte ner, rengör och återställer håret bra. Priset är otroligt prisvärt, just nu 300 kr för hela kittet.

Beroende på vilken hårförlängningsmetod du valt krävs olika form av omsorg, har du en permanent metod bör du verkligen se till att hålla håret så glansigt och fint som möjligt för att minska onödig friktion som kan slita på ditt egna hår. Löshår är nämligen ofta lite grövre i struktur än ditt riktiga hår och för få en naturligare övergång är det fördel med att ha ett mjukt fint följsamt hår. Det kan lätt tendera att bli tovor i håret om du inte sköljer ur håret noggrant när du tvättat håret, vilket är ett misstag jag upplever att många gör.

Skulle även säga att du bör ta hand om ditt löshår som om det är ditt egna hår, du har trots att betalat för det!

Info:

Delightful Hair Argan Oil Clear Hydrating Shampoo rengör håret och hjälper till att återställa fuktbalansen. Berikad med arganolja och rik på vitamin E.

Delightful Hair Argan Oil Clear Hydrating Conditioner reder ut håret och hjälper till att återställa fuktbalansen. Berikad med arganolja och rik på vitamin E

Delightful Hair Argan Hair Oil, serum som omedelbart absorberas i hår och löshår och återfuktar och ger även glans.  Berikad med arganolja, vitamin E och essentiella fettsyror.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *