Volym schampo för tunna fina hårstrån: Få fyllighet och volym för ditt hår

INGREDIEN VOLUME SHAMPOO

Innehåller annonslänkar

Drömmer du om att få fyllighet och volym i ditt hår? Om du har tunna och fina hårstrån kan det vara utmanande att skapa den önskade volymen. Men det finns hjälp att få i form av volym schampo. Volym schampo är speciellt formulerat för att ge ditt hår extra fyllighet och volym, samtidigt som det vårdar och stärker dina hårstrån.

Varför är det viktigt att välja rätt schampo?

Att välja rätt schampo är avgörande för att uppnå de önskade resultaten. När det gäller att skapa volym i tunna fina hårstrån är det viktigt att välja ett schampo som är speciellt utformat för detta ändamål. Volym schampo innehåller ingredienser som hjälper till att lyfta och stärka hårstråna, vilket ger en fylligare och mer voluminös look.

Faktorer som påverkar volymen i håret

Innan vi går djupare in i volym schampo är det viktigt att förstå vilka faktorer som kan påverka volymen i ditt hår. Genetik, kost, stress och användning av felaktiga hårvårdsprodukter kan alla spela en roll i hur ditt hår ser ut. Men med rätt produkter och vård kan du förbättra volymen och få det att se fylligare ut.

Hur fungerar volym schampo?

Volym schampo fungerar genom att använda speciella ingredienser som lyfter och fyller ut hårstråna. Dessa ingredienser binder sig till håret och skapar en tunn film runt varje hårstrå, vilket ger extra volym och fyllighet. Det är viktigt att massera schampot ordentligt i hårbotten och längs hårstråna för att uppnå de bästa resultaten.

Vanliga ingredienser i volym schampo

Volym schampo innehåller vanligtvis ingredienser som hjälper till att skapa volym och fyllighet i håret. Här är några av de vanligaste ingredienserna som du kan hitta i volym schampo:

 • Proteiner: Proteiner hjälper till att stärka hårstråna och göra dem mer motståndskraftiga mot skador. De kan också bidra till att ge extra volym och fyllighet till håret.
 • Pantenol: Pantenol är en provitamin som kan penetrera håret och ge fukt och näring. Det kan också hjälpa till att ge håret extra volym och göra det mer hanterbart.
 • Biotin: Biotin är ett B-vitamin som är viktigt för hårets hälsa. Det kan hjälpa till att förbättra strukturen och volymen i håret.
 • Silikoner: Silikoner används i vissa volym schampon för att skapa en tunn skyddande hinna runt hårstråna. Detta hjälper till att ge volym och fyllighet, samtidigt som det skyddar håret mot värme och skador från stylingverktyg.

Hur man använder volym schampo för bästa resultat

För att få bästa resultat av ditt volym schampo är det viktigt att använda det på rätt sätt. Här är några steg att följa:

 1. Blöt håret ordentligt.
 2. Massera en liten mängd volym schampo i hårbotten och längs hårstråna.
 3. Skölj noga med varmt vatten.
 4. Upprepa om nödvändigt.
 5. Följ upp med en volymgivande balsam för att få extra fukt och näring.

Genom att följa dessa steg kan du få maximal volym och fyllighet i ditt hår.

Fördelarna med att använda volym schampo

Användningen av volym schampo har flera fördelar för personer med tunna fina hårstrån. Här är några av fördelarna:

 • Ökad volym: Volym schampo hjälper till att skapa extra volym i håret, vilket gör det fylligare och mer voluminöst.
 • Stärkta hårstrån: Volym schampo innehåller ofta ingredienser som stärker och skyddar hårstråna från skador.
 • Förbättrad hanterbarhet: Genom att använda volym schampo kan du få bättre kontroll över ditt hår och göra det mer lättstylat.
 • Skydd mot skador: Vissa volym schampon innehåller ingredienser som skyddar håret mot värme och skador från stylingverktyg.

Tips för att behålla volymen i håret

För att behålla volymen i ditt hår mellan tvättar kan du använda följande tips:

 • Använd torrschampo: Torrschampo kan hjälpa till att absorbera överflödig olja i hårbotten och ge volym åt håret.
 • Använd en volymgivande spray: En volymgivande spray kan ge extra volym och fyllighet till håret.
 • Undvik tunga hårvårdsprodukter: Vissa produkter kan tynga ner håret och minska volymen. Undvik att använda för mycket oljor och krämer i håret.

Få fylligt och fräscht hår med ingredien® Volume Shampoo för fint och tunt hår

Har du väldigt fint/tunt hår? Som under dagen tappar gnistan, vilket gör att det ser platt och tråkigt ut? Då kan du använda ingredien® Volume Shampoo för att hjälpa håret att se fylligt och fräscht ut igen. Det här schampot är speciellt utformat för att ge extra volym och styrka åt ditt fina och tunna hår.

Stärkande ingredienser för volym och styrka

ingredien® Volume Shampoo innehåller stärkande ingredienser, som till exempel proteiner från quinoaplantan. Dessa proteiner tränger in i hårstrået med en återuppbyggande effekt som gör håret starkare. Genom att använda schampot regelbundet kan du märka en märkbar förbättring i volymen och fylligheten i ditt hår.

Återfuktning för friskt och fylligt hår

Förutom styrka innehåller schampot även återfuktande ingredienser som bland annat glycerin. Kombinationen av styrka och fukt ser till att håret blir friskare och därmed ser fylligare ut. Detta sker genom att håret lyfts upp från hårbotten, vilket ger en vacker look med volym. Du kommer att märka att ditt hår får mer liv och rörelse.

Miljövänligt och Svanenmärkt

ingredien® Volume Shampoo är Svanenmärkt, vilket innebär att du kan använda schampot med gott samvete. Den innehåller ingredienser som är bra för dig och samtidigt inte har någon betydande negativ inverkan på miljön. Genom att välja Svanenmärkta produkter bidrar du till en mer hållbar och miljövänlig hårvård.

Kombinera för bästa resultat

Vill du uppnå bästa möjliga resultat? Då rekommenderar vi att du kombinerar ditt ingredien® Volume Shampoo med ingredien® Power Protein Conditioner. Denna kombination kommer att ge ditt hår ännu mer styrka och fyllighet. Om du däremot behöver mer fukt i ditt hår kan du kombinera ditt schampo med ingredien Moisture Conditioner. Det är viktigt att välja rätt balsam som passar dina specifika hårbekymmer för att få de optimala resultaten.

Ge ditt fina och tunt hår den volym och fyllighet det förtjänar med ingredien® Volume Shampoo. Du kommer att uppleva ett hår som ser fräscht och levande ut hela dagen.

 

 • Perfekt för fint/tunnt hår
 • Stärker hårstråna
 • Innehåller quinoaprotein
 • Ger volym
 • Svanenmärkt

Shampoo: Ingredien Wolym shampoo

Pris: 349 kr

Balsam: 359 kr

Ingredien soft conditioner

Kommentar. Jag gillar verkligen detta schampo, jag känner att mina strån blir fylligare och det känns mindre bebis hår, det blir mer struktur på håret. Det ser både bättre ut och känns fylligare, jag behöver inte heller tvätta så ofta. Läs gärna min recensions Ingredien volyme schampo

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.