Sleek Bun Tutorial med INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX

Innehåller annonslänkar

Hej vackra människor här kommer en tutorial med”slicked back bun” – en stilren och sofistikerad look som passar perfekt åtetrunt. Idag delar jag med mig av en enkel tutorial om hur du kan skapa denna stilsäkra knut med hjälp av INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX.

Sleek Bun Tutorial

Steg 1: Förbered ditt hår
Börja med att tvätta och torka ditt hår. Det är viktigt att börja med rent hår för att uppnå den bästa finishen. Applicera sedan en liten mängd av INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX mellan dina händer och fördela jämnt genom håret. Detta kommer att ge ditt hår den struktur och stadga som behövs för att skapa den perfekta slickade looken.

Steg 2: Kamma tillbaka håret

Använd en fin tandad kam för att försiktigt kamma tillbaka ditt hår. Målet är att få en jämn och slickad yta. Applicera mer vax om det behövs för att hålla håret på plats och ge den önskade glansen.

Steg 3: Skapa en hög knut
Sätt upp ditt hår i en hög hästsvans på toppen av ditt huvud. Använd en hårsnodd för att fästa håret ordentligt. Dra sedan svansen genom snodden för att skapa en bun. Använd INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX för att forma och definiera eventuella lösa hårstrån.

Steg 4: Fixera och glans

Spraya lite hårspray för att fixera frisyren och se till att den håller hela dagen. Applicera en ytterligare mängd INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX vid behov för att ge extra glans och kontroll över eventuella flyaways. Jag har Ingredien hårspray med, medium.

Steg 5: Avsluta Med Stil
Avsluta din ”slicked back bun” med några vackra hårnålar eller accessoarer för att ge det lilla extra. Nu är du redo att rocka den här trendiga våren och känna dig både chic och bekväm i din stil.

Med  INGREDIEN DRY STRUCTURE WAX blir skapandet av denna trendiga vårfrisyr enkelt och effektivt. Prova det själv och låt ditt hår stråla med stil!

Rabattkod: Jennie10
ger 10% rabatt

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *