Hårförlängning Östermalm Stockholm

I denna bloggpost tänkte jag berätta var jag går och gör min hårförlängning Östermalm. Det är nämligen så att jag har äntligen hittat en bra frisör som kan sätta in löshår på ett skonsamt sätt.

Upptäck Östermalms bästa för löshår: Jeanette på Hunkydolls

I hjärtat av Östermalm finner du en riktig pärla – Jeanette hos Hunkydolls. Jeanette är känd för sitt arbete med de allra bästa märkena inom löshår. Hon rekommenderades till mig av Jannica Röding, som är expert på nagelvård i samma område. Så fungerar det ofta, de bästa kontakterna får man genom att nätverka!

Jeanette är inte bara en frisör – hon är en hårstylist som tar hand om ditt hår med största omsorg. Med ett skört hår som mitt är det viktigt att behandlingen inte skadar hårsäckarna. Jeanette har den expertis som krävs för att skydda och vårda ditt naturliga hår samtidigt som hon förvandlar det med exklusiva löshår. Detta gör henne till en eftertraktad stylist för bröllop och evenemang, och det är inte ovanligt att se kändisar i hennes stol.

Jeanette är unik i sitt slag med tillgång till exklusiva löshårsmärken som inte finns någon annanstans i Sverige. Hon arbetar också med välkända märken som Hairtalk, vilket ger en mångsidighet som passar alla. Inför en hårförlängning vill hon gärna ha en konsultation, allt för att det ska bli perfekt och exakt rätt färg på löshår ska köpas in. Konsultationen gör att hon kan boka in perfekt längd på ditt besök så att inget lämnas åt slumpen!

Jag ser fram emot att lära mig mer om dessa märken och dela med mig här på bloggen.

För en som uppskattar kvalitet och expertis är Hunkydolls och Jeanette det självklara valet för dig som vill ha löshår i Östermalm. Och om du är ute efter en helhet, missa inte ett besök hos Golden Sabai – en plats som jag personligen älskar!

Välja hårförlängningsmetod

Att välja rätt hårförlängningsmetod är ett beslut som påverkar både ditt hår och din livsstil. Att välja rätt hårförlängningsmetod är ett beslut som påverkar både ditt hår och din livsstil. I Östermalm finns en rad alternativ, men att hitta rätt teknik och salong är nyckeln till ett lyckat resultat. Låt oss titta närmare på de två populäraste metoderna: tejp-in och nail hair.

Tejp-in hårförlängning: Snabbt och enkelt

Tejp-in är en hit för dig som vill ha snabb och hållbar volym. Metoden är semi-permanent och kräver att du regelbundet, var sjätte till åttonde vecka, besöker salongen för att flytta upp tejpen. Det är skonsamt för ditt hår och en fantastisk lösning för dig som vill undvika skador.

Nail Hair förlängningar: Långvarig och naturlig

Nail hair, eller keratinbondings, är den mer permanenta lösningen där små hårstrån fästs med keratin, vilket ger ett naturligt och hållbart resultat. Om du siktar på en mer långsiktig lösning och är redo för det underhåll som krävs, är detta metod att överväga.

Tips för att välja rätt Frisörsalong Östermalm

  • Research: Undersök salonger noggrant. Kolla recensioner och före- och efterbilder.
  • Konsultation: Boka en tid för att diskutera dina önskemål och få professionell rådgivning.
  • Underhåll: Fråga efter skötselråd och hur ofta återbesök behövs.

hårförlängningar och hårfärgningar till hårklippningar, peruker, festfrisyrer och bröllopsstyling.

Jeanette, en av våra toppstylister, är expert på hårförlängningar och behärskar ett tiotal olika isättningssystem. Hennes specialkompetens garanterar att du får en skräddarsydd lösning som passar just ditt hår och dina önskemål.

Om du besöker en salong efter att ha läst min blogg, säg gärna till att du hittade dem genom mig! Det är alltid så kul att höra att ni tar del av mina tips och råd. Och tveka inte att lämna en kommentar också. Jag har faktiskt stött på några av mina läsare i salonger som har kommit dit genom min blogg. Det är sådana möten som verkligen gör bloggandet extra roligt och givande.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *