Hälsokost

Äta sina 500 gram frukt och grönt via Juiceformat

Jag har kommit fram till att jag är en person som verkligen föredrar att äta mina 500 gram frukt och grönt i juiceformat. Idag har jag intagit två shots med ingefära och en jordgubbssmoothie. Dessa var köpta och kostade en slant och beroende på vart du handlar så kan det nog vara ganska så oekonomiskt att köpa färsk köpa juice i en butik varje dag eller varannan dag. Dessutom är allt man köper inte heller färskt, utan kan innehålla olika torkade pulver.

Egentligen så går det ju att göra det mesta själv hemma. Många människor har nog inte tiden eller intresset att ordna med juicer och att inte äta tillräckligt med frukt och grönt och det är inte heller bra. (Man kan ju äta dom råa) Då kan det ju faktiskt vara bättre att man investerar i köpta färdiga juicer än att inte få i sig något.

Jag kommer inom kort att testa att göra egna shot med ingefärspulver som jag har beställt hem och lite andra pulver. Redan idag så gör jag min Supergreen shot som jag blandar enkelt med vatten.

Färskt är viktigt….

Jag tänkte att jag kommer jämföra och testa mig fram och eventuellt köpa hem en maskin för göra färsk juice och se vilka prisnivåer jag kan komma ned till.

  • Det kräver ju en viss typ av förvaring också av juice, exempelvis juice du köper dom är ofta i bra sterila förpackningar.
  • En maskin behöver ju vara lätt att använda med för att jag ska orka använda den.

Nyligen köpte jag en Soda maskin och det var verkligen ett sååå bra köp så. Nu dricker jag mer vatten och sparar in pengar. Win win!

Får du i dig alla mineraler och vitaminer?

 

Please follow and like us:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *