Hört om jordningslakan?

så kan du göra för att sova bättre

Jordning, eller grounding på engelska, är en term som beskriver hur vi kan återfå vår naturliga elektriska laddning genom att ha kontakt med jorden. Detta kan ha positiva effekter på vår hälsa, inklusive sömnen. Ett sätt att uppnå jordning är genom att använda ett jordningslakan. Jag blev tipsad av en vän att köpa ett jordningslakan och dock inte hunnit göra det ännu, men jag har produkter från TrendRehab  som bra produkter med garantier, liksom det är ens hälsa och el, det måste vara bästa jordningslakan liksom.

Vad är jordning?

Jordning är en term som beskriver hur vi kan återfå vår naturliga elektriska laddning genom att ha kontakt med jorden. Vår moderna livsstil, inklusive användningen av elektroniska apparater och skor med sulor av isolerande material, gör att vi ofta är avskilda från jorden. Detta kan leda till en ackumulering av positiv laddning i kroppen, vilket kan ha negativa effekter på vår hälsa.

Forskning har visat att jordning kan ha positiva effekter på vår hälsa genom att minska inflammation och stress, förbättra blodcirkulationen och öka sömnkvaliteten. Genom att ha kontakt med jorden kan vi återfå vår naturliga elektriska laddning och återställa balansen i kroppen.

Vad är ett jordningslakan?

Ett jordningslakan är ett lakan som är kopplat till en jordad kontakt eller en jordpinne som placeras i marken utanför huset. Lakanet är tillverkat av ledande material, vanligtvis silvertrådar, som leder den elektriska laddningen från kroppen och vidare till jorden.

När du sover på ett jordningslakan är du i direkt kontakt med jorden under hela natten. Detta kan ha positiva effekter på sömnen genom att minska stress och öka avslappningen. Forskning har visat att jordning kan förbättra sömnkvaliteten genom att minska uppvaknanden under natten, förkorta insomningstiden och öka den totala sömndjupet.

Jordninglakan förbättrar

  • Återställer hormonell balans
  • Jorda kroppen med naturen
  • Minskar inflammationer

Hur använder man ett jordningslakan?

För att använda ett jordningslakan behöver du en jordad kontakt eller en jordpinne. Kontakten kan vara en vanlig eluttag, men den behöver vara jordad för att fungera. En jordpinne kan köpas separat och placeras i marken utanför huset.

När du har en jordad kontakt eller en jordpinne kan du koppla in jordningslakanet i kontakten eller på jordpinnen. Placera sedan lakanet på sängen och bäddat som vanligt.

Slutligen, jag återkommer när jag testat. Men detta ska vara bra för att förbättra sömnen för man sover bättre på sikt om kroppen mår bra. Har du testat? Berätta gärna!

TrendRehab rabattkod 20 %

Shoppasmartare

Besök—->  TrendRehab för jodningslakan

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *