FRÖYJA® – En Dryck för Hälsosam Hud Inifrån och Ut

I en värld där hudproblem är vanliga och behandlingsalternativen ibland inte räcker till har den erfarna hudterapeuten Joanna Ahlbom, med sin djupa förståelse för hudens behov och utmaningar, skapat dessa hälsosamma vattendrycker. De är fyllda med noggrant utvalda ingredienser för att stötta hälsan och huden inifrån.

Vi förstår alla att det inte finns någon genväg till en välmående hud. För att kroppen ska fungera optimalt behöver vi tillräckligt med vitaminer, mineraler och återhämtning. Kroppen kan inte producera vitaminer på egen hand, så det är viktigt att vi får i oss dem genom en balanserad och näringsrik kost. Fröja erbjuder ett välkommet komplement till vår dagliga rutin och är helt fritt från koffein.

En av de viktigaste ingredienserna i Fröja är en aktiv bakteriekultur, även känd som synbiotika. Med tanke på magens centrala roll för vårt välmående är det avgörande att vi vårdar magen för att främja både vår allmänna hälsa och vår hud. Utöver detta är drycken rik på essentiella vitaminer och mineraler såsom vitamin C, magnesium, B12, piperin, biotin, Q10, pantotensyra och zink.

Denna underbara dryck finns i tre läckra smaker: svarta vinbär, äpple och naturell. Jag tycker att äpple är den godaste smaken, så den måste du verkligen prova.

Fördelar med att dricka vatten med vitaminer

Att få i sig tillräckligt med vitaminer genom kosten eller genom drycker är avgörande för att upprätthålla en god hälsa och ett gott välmående. Här är några fördelar med att dricka drycker som är berikade med vitaminer:

  • Förbättrat immunförsvar: Vitaminer som vitamin C och vitamin D är kända för att stödja immunförsvaret och hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar och infektioner. Att dricka drycker som är rika på dessa vitaminer kan hjälpa till att stärka ditt immunförsvar och minska risken för att bli sjuk.
  • Friskare hud: Vitaminer som vitamin E och Biotin är viktiga för hudens hälsa och kan hjälpa till att främja en klar och strålande hy. Genom att dricka drycker som är berikade med dessa vitaminer kan du hjälpa till att upprätthålla en sund och vacker hud.
  • Förbättrad energinivå: B-vitaminer, såsom B12 och B6, spelar en viktig roll i kroppens energiproduktion. Att få i sig tillräckligt med dessa vitaminer kan hjälpa till att bekämpa trötthet och öka din energinivå, vilket gör att du känner dig mer pigg och alert under dagen.
  • Förstärkt näringsintag: För vissa personer kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med vitaminer genom kosten ensam. Att dricka drycker som är berikade med vitaminer kan vara ett enkelt sätt att säkerställa att du får i dig alla de näringsämnen som din kropp behöver för att fungera optimalt.

Aktiv bakteriekultur, även känd som synbiotika, är en blandning av nyttiga bakterier som främjar en sund mage och tarmfunktion. Dessa goda bakterier arbetar tillsammans för att balansera tarmfloran och stödja matsmältningen samt förbättra immunförsvaret. Genom att konsumera synbiotika kan man främja en bättre maghälsa och upprätthålla en optimal balans av mikroorganismer i mag-tarmkanalen. Detta kan bidra till att minska risken för magbesvär och förbättra övergripande hälsa och välbefinnande.

Ta hand om din hud från insidan och ut med FRÖJA – en dryck som sätter din hälsa och välmående i fokus.

Du kan prenumerera på Fröja drycker via deras hemsida och då få 30 burkar till ett rabatterat pris!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.