Varning för filler kopior

Det är kopior på fillers i omlopp nu, det är mycket läskigt! Vi måste vara extra försiktiga nu så vi inte råkar ut för detta.

Kliniker i Sverige har fått flera mail med erbjudande att köpa hudfillers av märkena Stylage, Restylane, Emervel och Juvederm med rabatt. Från Personen i fråga utger sig för att köpa hudfillers direkt från tillverkarna, vilket är osant.

För inte så länge sedan varnade läkemedelsverket i Sverige och Irland för kopior på Restylane.

 Viktigt :Injicera endast originalprodukt köpt av registrerad distributör. Är du osäker kontakta distributör eller tillverkaren direkt.

I ett rättsfall från Tyskland dömdes en tandläkare som använt kopior på implantatskruvar som orsakar inflammation i käken att stå för rehabiliteringskostnader på mer än 3 miljoner kronor. Hade tandläkaren köpt den lagliga original varan via den verkliga distributören, hade kostnaden för skadan täcks av tandläkarens försäkringsbolag.

Stylage Scandinavia distributör

Stylage säljs endast till leg. läkare tandläkare och sjuksköterskor. Köper du Stylage av någon annan än New Medic Era AB, gäller ej tillverkarens garantier. I Skandinavien distribueras Stylage endast av New Medic Era AB i Stockholm

Hos Medicera.com kan du köpa filler, maskiner osv säkert!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.