Så finner du en certifierad Estetisk injicerare

Filler är en fantastiskt produkt som kan hjälpa till att förfina en människa egna ansiktsdrag. Det krävs inte många millimeter för att se en förändring i sitt ansikte. Har du gått i tankarna på filler? Då finns det en hel att tänka på innan du går vidare till handling.

Filler är en behandling som är semi permanent behandling vilket betyder att den går successivt ur med tiden.Hållbarheten på filler brukar vara runt 3-9 månader, men filler som görs i områden som inte är läppar brukar tendera hålla betydligt längre.

På den svenska marknaden har vi tyvärr inga lag över vem som får utföra filler. De flesta som gör filler är som tur är sjuksköterskor, läkare och tandläkare. Men det vem som helst får egentligen utför en fillerinjektioner. Vilket är väldigt läskigt för oss konsumenter!

Viktiga saker att tänka på när man väljer en filler behandlare:

  • Ta reda på om den som utgör din filler behandling är certifierad.
  • Kolla upp preparatet som används, be om att få se när förpackningen öppnas, batchnumret du kan kontrollera att fillern är äkta!
  • Nytt filler märke du aldrig hört om? Det finns många preparat som är billiga men inte alls bra för dig. Vissa är permanenta ,vilket filler inte bör vara och kan lämna hårda klumpar som aldrig försvinner!
  • Hur länge har den som behandlar dig arbetat?

Har den som behandlar dig en läkare i ryggen som kan skriva ut motgift så du kan få hjälp om något händer? En seriös behandlare har alltid motgift hemma för man vet aldrig om man får en reaktion av filler trots att man använder sig av seriös godkänd produkt.

Att göra filler kräver ett estetiskt öga för konst och form
Många som arbetar med filler gör det för det är en snabb inkomstkälla för lite tid, men det är ditt ansikte. Du vill såklart ha någon som kan se på detaljnivå och förstår ansiktets Golden ratio. Filler ska hjälpa dig balansera upp ansiktet och förfina det du redan har. Att få kantiga onaturliga resultat är aldrig roligt.

Hitta en certifierad Estetisk injicerare

Hos: Rebs.se

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.