Fillerbehandling med en helhetslösning ditt ansikte

Ni som följer mig vet att jag är för mindre invasiva skönhetsbehandlingar (mindre ingrepp utan kniv) som fillers, botox och att arbeta förebyggande behandlingar för att förebygga åldrande. Idag finns det många aktörer som driver verksamhet inom filler och en skönhetsklinik som heter Citylaser i Göteborg som har fokus på att ha ett bredare utbud på behandlingar inom på fillers i ansiktet och kan behandla många områden.

Det är nämligen så att många mindre aktörer har endast 1-2 fokusområden dom behandlar, som läppar och något mer. Vilket innebär att du som kund inte får en helhetslösning och behöver gå till fler salonger. Det hände mig nyligen när jag gjorde botox och behandlaren hade inte kunskap av att utföra botox i nedre delen av ansiktet. Samma sak hände när jag gjorde filler i läpparna, då hade inte min behandlaren kunskap lägga filler i hakan så jag behövde leta efter en ytterligare salong. Det passar verkligen inte mig att behöva sy ihop kappsäcken sådär.

 

Jag vill gå till en skönhetsklinik med bred kunskap 

Det är nämligen så att gör en person ett område med fillers i dit ansikte, sedan en annan person ett annat område med filler i ansiktet, så kan det tillslut bli krångligt komma att ihåg vilka preparat man använt, när man gick senast och få den här 360 graders lösningen på ditt ansikte. Samt storköp fördelar fördelarna när man gör mer hos samma person försvinner och du betalar därför mer än nödvändigt. 

Tryggt att gå till seriös klinik och arbeta långsiktigt med filler i ansiktet

Har du planer att se ditt ansikte som en långtidsprojekt och underhålla ditt ansikte med fillers, botox och andra skönhetsbehandlingar rekommenderar jag dig verkligen att välja en större klinik som har den kompetensen samlad under ett tak. Det blir meckigt att behöva göra läppar på en klinik, haka på en annan, botox halva ansiktet på ett ställe sen nedre delen botox på ett ytterligare ställe. Ja ni hör ju! 

När jag kikar på Citylaser hemsida kan jag se att dom har ett mycket brett utbud med behandlingar som utför på deras klinik i Göteborg. Dom gör över 80 olika behandlingar och dom utför även plastikkirurgi.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *