Filler på Östermalm

Jag gör filler på Östermalm och jag vet inte hur många gånger jag gått till Gillan King som verkligen är en av dom främsta i Sverige på filler som finns på Skinplan på Östermalmsgatan 82, ett stenkast från där jag bor.

Gillian har en lång meritlista och arbetar även med att lära ut filler och botox och är givetvis certifierad och sitter även i styrelsen i Rebs –  Rådet för estetiska behandlingar som verkar för en säker skönhetsbransch! Här kan ni även finna behandlare om ni inte bor i närheten.

Om du funderar på att göra fillers för första gången så är kan du få bra tips om vad du kan behandla för lyfta ditt ansiktet och förbättra helheten här. Ett naturligt och fräscht resultat är högsta prio

Faktum är att jag aldrig varit med om sådant helhetstänk, för idag när jag gjorde filler så fick jag ett ögonbrynslyft genom att vi fyllde i tinningarna. Tinningarna är något som blir tunnare när  vi åldras och det hade jag satt upp på min “filler-to-do-list”, fillers är ganska så kostsamt så jag går hellre fler gånger lite då och då piffar. 

Jag använder mig av fillern Stylage 

Man kan säga att jag fyller alla områden 1 gång per år och då rör det sig omkring 5-10 ml per år. Jag antar att det blir lite mer filler med åldern och det jag säger kanske låter enormt mycket men ansiktet är stort och jag är trots allt 30+ nu. Samt att jag fått andra preferenser med vad vill uppnå, då fillers kan skapa vacker skulpterings effekt, som  tex högre kindben osv.

Jag gör fillers för att hålla mig fräsch och stabilisera det jag har. Idag fick jag veta att tunna nålar under huden faktiskt sätter igång cellförnyelsen och föryngrar min hud ytterligare.

Visste du förresten att man kan bygga en bro med filler mellan brynen som bidrar till att man inte kan rynka brynen lika mycket ihop, ni vet arga rynkan? WOW säger jag, endast Gillian har nämnt detta för mig. Det kommer säkert halvera botox konsumtionen, vilket jag endast duttar på lite inför sommaren 1 gång per år…

Idag fyllde jag tinningar, käklinje, lite kind. Allt ska vara med måtta och det gick åt 3-4 ml.

När det gäller filler så ska man inte gå för sällan om man vill uppnå  resultat hela tiden är på topp. Detta är något jag upplever de flesta inte gör, i kombination med att förvänta sig för mycket resultat utan att investerat i ta hand om sin hud. 

Resultatbilder kommer om någon vecka!

 Var vore livet utan få unna sig en skönhetsbehandling lite då och då? 

Se Style by Gillian på Instagram

 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Spännande! Vad kostade denna behandling hos henne?

    1. Hej jag vet inte just nu vad hon tar, nu har hon börjat arbeta på sin egna klinik på Lidingö. Föreslår du ringer henne: https://www.bokadirekt.se/places/style-by-gillian-kling-22478
      Hälsa från mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *