Stärk ditt barns självförtroende – med läxhjälp

Har du ett barn eller ungdom som kämpar med studierna? Som förälder kan det vara jobbigt att se sitt barn ha det tufft i skolan, utan att kunna göra något åt saken. Med läxhjälp från Studybuddy får ditt barn hjälp med läxhjälp och studiemotivation.

 

Skolan är en plats där barn och ungdomar spenderar majoriteten av sin tid – men för vissa är skoltiden tuffare än för andra. Barn med koncentrationssvårigheter upplever studierna särskilt svåra, och kan verkligen gynnas av läxhjälp från ett företag som Studybuddy.

 

Personlig läxhjälp för barn med ADHD

Oavsett individens utmaningar kan Studybuddy hjälpa till med läxor, förberedelser inför prov och studieteknik. Studybuddy utgår alltid utifrån elevens behov och förutsättningar och hjälper även barn med koncentrationssvårigheter, som ADHD. Barn som lever med ADHD finner ofta studierna extra svåra, mestadels för att koncentrationsspannet är så pass kort. Genom att ta hjälp från en studybuddy får eleven den individuella studiehjälpen de behöver, för att överkomma sina utmaningar och nå sina mål. Flera studiecoacher hos Studybuddy kämpar själva med utmaningarna som finns i ADHD, och har arbetat fram lyckade studietekniker som fungerar. Därför blir läxhjälp med en studybuddy inte bara pedagogisk, utan även viktig för elevens självförtroende.

 

Studybuddy Junior – mer än läxhjälp

För yngre barn erbjuder Studybuddy tjänsten Junior, vilken är till för elever i låg- och mellanstadiet. Barn som halkar efter tidigt i utbildningen har nämligen svårt att komma i kapp senare i plugget. Därför väljer många föräldrar att ta hjälp av en studybuddy som har färska ämnekunskaper och kan bli en förebild inom skolan. När skolan känns tuff och tråkig blir det betydligt roligare med en studybuddy.

 

Framgångsrik läxhjälp med Studybuddy

I över 10 år har Studybuddy hjälpt elever att höja betygen och komma in på sina drömutbildningar – vi brinner för att se unga individer lyckas. Metoden grundar sig i att elever och privatlärare är relativt nära i ålder, där alla privatlärare har färska ämneskunskaper. Så om du som förälder känner att Pythagoras sats inte riktigt är din grej, kan en studybuddy erbjuda mattehjälp som ger resultat.

 

Studybuddy: En del av något större

Studybuddy ingår i koncernen A Plus Education Group tillsammans med läxhjälpsföretaget My Academy, barnvaktsföretaget Hey Kiddo Nanny och numera städfirman Hello Clean. Med över 2000 anställda bidrar vi till att hjälpa ungdomar, barn och familjer med allt professionell städhjälp, aktiv barnpassning till utmärkta studieresultat.

 

 

 

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.