Recension: Devita Medical Beauty Care AB

Nyligen på min Instagram så var det en vän som varit på en klinik på ett event som heter Devita, då lade jag en kommentar om att jag är glad att jag lever efter ha varit där och gjort en Prp-behandling i mitt ansikte där. Då fick jag ganska så mycket skit om att klankade ner på en klinik, själv tyckte ju snarare jag hjälper andra men det kanske var lite oproffsigt att göra det på ett ”tacka för trevligt event” men men. Dessvärre är det så att vissa kliniker är av det oseriösa slaget och dom drar in mycket pengar och kanske har råd med bloggevent som sedan ger dom oförtjänt uppmärksamhet och andra luras dit i god tro om att det är en bra klinik. Men om sanningen ska fram kommer jag aldrig sätta min fot på Devita igen.

Recension Devita

När jag gjorde min Prp-behandling i ansiktet var det allt annat än bekvämt då bedövningen inte hade fått verkas tillräckligt. Normalt sätt byter man nål efter viss antal stick för att den blir trubbig men det kördes samma i hela ansiktet. Medan det var någon minut paus (jag höll väldigt svag pga den huggande behandlingen och var i kvalet om jag orkade göra klart den och åt en frukt och drack ett glas vatten) så stod min behandlare, hon som äger kliniken och stylade håret med handskarna för att sedan återgå och göra min behandling. När hon var klar kom hon på att en kräm skulle läggas på en huden och då lade hon den med sina bara händer. Jag hade ångest i flera dagar att jag skulle dö av all den bakteriehärd jag nyss blivit utsatt för.

Jag som många andra hade varit på ett event på Devita och dom utför fettsugningar. Under events gång fick vi kika in i operationsrummet som stod öppet för dagen, dock ej gå in, det hade varit lätt pga obevakat och där opererar dom. Vanligtvis hålls  operationsrum stängda och det finns en viss typ av tak som suger ut bakterier förr att hålla det kliniskt rent. Att ha ett operationsrum öppet på ett event är allt annat är bra!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

5 kommentarer

 1. Jag har själv varit där och blivit lurad på 10000 kronor. Gjorde laser och hon brände mitt ansikte och jag har fortfarande kvar pigmentfläckar i hela ansiktet, och ett dupre jack på näsan efter den brännskada som skedde. Hon förstörde mitt liv och min självkänsla. Dessutom vann jag i allmänna reklamationsnämnden men fick inte ett öre av den arroganta personalen på kliniken. Så din magkänsla stämmer att dom är oseriösa!

  1. Hej, stackars dig! Tack för att du delar med dig <3
   Ens utseende betyder så mycket för ens självkänsla. Ruttet att du inte fick någon ersättning. Jag har ett jack vid näsan och den brukar jag fylla ut med filler det kanske kan vara något?

   Följ gärna min blogg så ska jag berätta om en behandling som är ny på marknaden i Sverige som tar bort pigmentfläckar.

   Jag känner faktiskt att det är tur att jag skrev detta blogginlägg trots att det inte är till deras fördel. Men jag kände dödsångest efteråt pga av alla bakterier och jag höll lite på att svimma under behandlingen för den var så hårdhänt.

  2. Skulle gärna kommentera mer, men vet inte vem du är Carro, dock tycker jag inte om att du sprider lögner om mitt företag. Under mina 20+ år i branschen har ingen (av de ytterst få) vunnit i allmänna reklamationsnämnden.

   1. Ja hon kan nog vilja vara anonym, jag har hennes mail och kan testa maila den du vill få kontakt? Ibland handlar det inte om att vinna i allmänna reklamations nämnden. Som i mitt fall, hur skulle jag bevisa hur jag upplevde mitt. Upplever att det är för fokus på glamour på salongen!

 2. Känner 5 pers som blivit behandlade på Devita och inte är nöjda alls. 1 kvinna betalte drygt 1100o kr men resultatet ute blev helt ! Fast ägaren tyckte hon såg SÅ stor skillnad, men det kunde ingen annan se vare sig IRL eller selfies tagna i exakt samma vinkel och ljus. Gullig men aningen otydlig ägare som helt säkert vill alla väl men som kanske inte riktigt vet hur saker ska utföras ? Ingen kommer gå dit igen ! Jag valde att inte gå dit som planerat efter ha sett att behandlingarna på mina bekanta inte gav tänkt / förväntade resultat !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.