Lanseringsevent för Your Lashes lösfrans sommarkollektion

your_lashes_sommarkollektion_losfransar

Igår var jag på ett supertrevligt event på Josefinas på Djurgården för lyxiga fransföretaget Your Lashes som lanserade en ny lösfrans sommarkollektion, June, July, Augst i härliga somriga förpackningar som kommer finnas att köpa online den 15:e juli.

På eventet så fick vi höra grundarna berätta om hur dom startade Your Lashes 2015 som ett UF företag i skolan och att dom inte ville ödsla tid på något som dom inte skulle kunna skala upp efter skolan som ett riktigt företag. Idag erbjuder dom 15 olika modeller på lösfransar och fransarna är verkligen min smak: moderna modeller, lyxiga, fluffiga och hållbara. 

Bild: platis.se

Det var ett riktig bra event som anordnades av Real Time Media AB och det var  John Valencia som roddade det med flera, som för även har en bra skönhetsblogg ni kan spana in. Det bjöds på super fina drinkar och god middag.

Fransarna är hög kvalité och kan återanvändas minst 25 gånger och kommer i två varianter, syntet, silk och mink. Det tycker jag är riktigt bra att dom erbjuder båda varianterna, visste ni att mink är det lyxigaste man kan ha i lösfransväg?

Träffade härliga Platin på eventet och det var så trevligt att det var mer ett intimt event där vi hann sitta ner  och prata med varandra. Vi hann byta massor av tankar och ideér kring influencer livet massa annat och jag har nu fått ännu fler härliga människor att följa 🙂

Jag kommer visa mer om fransarna i ett kommande inlägg där ni får se modellerna och hur dom sitter på osv. Jag har en längre tid tänkt uppgradera mig i lösfransar kvalité för dom jag brukar ha håller tyvärr inte så bra att återanvända och det blir för kostsamt för mig i längden.

Om ni blir sugan så följ Your lases på Instagram

Tack för ett härligt event <3

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Supermysigt att ses igår!😍

    1. Ja håller med 🙂 bästa eventet på länge med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *