Event med Jabushe – Drop the make

Innehåller reklam och adlinks för Lyko

I maj var jag på ett trevligt event med Jabushe som berättade om deras koncept ”Drop the make”, naturlig hudvård.Drop the make handlar om att våra hudar speglar vår historia och att Jabushe vill på ett naturligt och oretuscherat sätt visa huden precis som den är och lyfter fina linjer och rynkor som något vackert.

Jabushe erbjuder enkel och effektiv hudvård för kvinnor som vill framhäva sin naturliga skönhet. Vi har en holistisk syn på hudvård och tror på att stärka huden inifrån och ut – med kosttillskott för huden och hudvårdsprodukter som gör skillnad, varje dag.

Här fick vi se och även få med oss ett kit med hudvård som heter: Gryning – Hudvårdskit för extra glow och spänst. Ett kit som innehåller Jabushe Hydralift Express Mask och Neck & Décolletage Firming Cream.

Det var en tävling och en lycklig vinnare vann allt detta med sig hem, det är alla produkterna i hela serien. Vilken vinst!

Eventet var riktigt trevligt och det bjöds på goda hamburgare och dryck vilket var otroligt uppskattat då eventet var direkt efter arbetet.

Vi fick även provsmaka Jabushe Collagen är ett kosttillskott som levereras i förpackning med 30 doser. Jag gillar verkligen collagen och upplever att det gör mycket gott för kroppen och är ett måste i mina rutiner, det ger mer lyster i huden och bättre naglar och hår. Kollagen är huden bästa vän och det är inte så konstigt eftersom det är hudens viktigaste byggsten, huden består till 70% av just kollagen.

Det är dags att börja med Aktiv hudvåd
Jag har sedan eventet börjat utvärdera ögonkrämen och jag ska testa resterande produkter. Jag är väldigt nyfiken på Neck & Décolletage Firming Cream då jag har lite rynkor på bröstet och jag kan fota före och efterbilder på det med krämen. Det är dags att jag börjar använda mig mer av aktiv hudvård som har gemensamt att den boostar, stimulerar och aktiverar huden på ett märkbart sätt som ger en slätare hudyta och en jämnare hudton med en härlig lyster.

Här finner kan du köpa Jabushe (klick)

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *