Det är roligt att gå på influencer event

I samarbete med interbus.se/

 

Nu i dessa tider så har jag känt av att jag saknat att gå på event, men nu har eventen börjat att komma igång, men i mindre format. Ett tag när det var som mest event, så beklagade jag mig faktiskt över att det var så många event att gå på så att det var svårt att hinna med alla och att vissa frukostevent började så tidigt att jag inte ens orkade gå på dom. Vilka lyxproblem haha!

Nu sitter jag här och saknar att gå på event, event som gav så mycket bra content till mina sociala medier och så mycket trevliga människor jag lärt känna genom åren på alla dessa event. Detta är jag evig tacksam för bloggen, vilken tur att jag bloggar.

Och tal om event, så var jag faktiskt på ett super trevligt bokevent i Nacka, mer om det i ett annat blogginlägg.

Influencers….

Numera är inte bloggar Nr:1 då allt fler slutar att blogga, vilket är tråkigt då jag själv arbetar med marknadsföring och jag vet att det gör miljontals sökningar varje dag: Exempelvis:Hyra buss för event 

Nu är det Instagram som är Nr:1.

Ett story är uppe i 24 h och ses av ett viss antal personer men ett blogginlägg är om man har tur uppe för alltid.

Det tåls att tänka på mixen av människor som man bjuder till ett event. Beroende på vart eventet äger rum så behöver man som arrangör även tänka på transporten till eventet. Det är nämligen så att många influencers inklusive mig själv drar sig för att åka på event utan för tullarna, speciellt då det ibland är flera event på en dag att hinna med så då behöver dom som arrangerar event tänka på hur sina gäster smidigt ska ta sig dit. Det är även roligt att få åka buss tillsammans för då får man ytterligare tid att umgås. Vi är nämligen väldigt sociala av oss 🙂

Just med influencer handlar det om att personen ska influera andra att göra lika dant som den. Det är därför många Micro Influencer lyckas så bra, dom har starka köpstarka följare.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *