Underhåll din yttre med enkla hemma behandlingar

Samarbete med payup.se

Är det något jag funderat på är hur extremt dyrt det är att gå på salong. Ibland undrar jag om det är hyran jag betalar eller vad det är som kostar. Jag har nämligen rätt bra koll vad maskiner kostar att köpa in och vad det normalt kostar i månaden att betala av en maskin för en salong. Att ta bort en tatuering tex det är hutlöst dyrt men den masken ska tydligen vara en av dom dyraste. 

Vilket fall häromdagen i en grupp på Facebook om skönhet så frågade en vad hon kunde göra åt sina envisa celluliter som kommit tillbaka efter att hon slutat gå på salong.

Regel nummer 1, gör du en kur på en salong som löser dina problem, du kan inte sluta med det tvärt du behöver underhålla det för att det inte ska komma tillbaka. Det hade hon inte gjort så nu stod hon på ruta 1 igen och undrade vad hon kunde göra nästa gång.

Jag tipsade då henne om att man bör underhålla och att hon skulle kunna använda sig av en Nubody för att underhålla att celluliterna inte kommer tillbaka. Hon i sin tur röt tillbaka och sade att hon aldrig kommer slösa 5000 kr för att köpa en maskin. Att maskiner för hemmabruk är buff och båg och inte fungerar. Men faktum är att dom gör det och du kan underhålla det mesta du gör på salong med enklare maskiner hemma och kemisk peeling för hemmabruk för ersätta salong peeling. Det säger sig själv att du kan inte förvänta dig wow resultat och hållbara resultat om du inte tar hand din kropp dom övriga dagarna du inte är på salong. 

Köp hem skönhet med kreditkort som ger bonus

Därför tycker jag att det är en bra investering att köpa hem bra produkter och hemma behandlingar som du kan utföra själv. Speciellt i dessa tider när vi vill hålla oss snygga men med avstånd. En sak som är riktigt bra är att du dessutom kan få bonus på alla köp du gör med ditt kreditkort. Jämför kreditkort hos payup.se för hitta det som passar dig! Hur handlar man inte online tex det kan bli massor pengar att spara!

Jag brukar använda söndagen till att ha hemmaspa med egentid, då gör jag antingen nya gellack, kemisk peeling, ansiktsmask. Hårinpackning med bodyscrub och raka och smörja in hela kroppen. På torsdagar brukar jag även göra brun utan sol för vara fräsch till helgen. Nu har jag sett att man kan göra Brow Lift hemma så det skulle jag vilja testa för att spara pengar och redan nu så brukar jag färga mina ögonbryn som är så enkelt.

Allt detta bidrar till att jag känner mig fräsch och när jag väl går på salong så jag i bra skick och det blir mer prisvärt. 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.