Julklappstips Moisture Holiday Box från Gilda Liljeblad

Upptäck Fuktighetens Magi med Moisture Holiday Box från Gilda Liljeblad

Med vintern kommer inte bara snöflingor och glittrande ljus, utan också den utmaningen att vår hud blir torrare och mer känslig. Men frukta inte! Gilda Liljeblad har skapat den ultimata räddningen för vintertorr hud – Moisture Holiday Box. Denna elegant designade presentbox är fullpackad med hudvårdsprodukter som kommer att återfukta, lugna och ge nytt liv åt din hud under jul och vinter.

Förpackningarna är otroligt stilrena och passar både kvinnor och män

1. Cleansing Oil (ord. pris 329 kr)

Börja din hudvårdsrutin med Cleansing Oil, vår bästsäljande ansiktsrengöring. Denna djuprengörande olja tar effektivt bort makeup och orenheter, vilket gör den lämplig för alla hudtillstånd. Ge din hud en fräsch start och förbered den för de fuktgivande produkterna som följer.

2. Calming Serum (ord. pris 659 kr)

För att lugna irriterad hud och förebygga rodnad har vi inkluderat vårt Calming Serum. Detta koncentrat är enastående när det gäller att normalisera hudbarriären och återfukta alla hudtillstånd, särskilt den mest känsliga. Perfekt även för dem med rosacea. Ge din hud den lugnande omsorg den förtjänar.

3. Vitalising Eye Cream (ord. pris 549 kr)

Inget julklappspaket är komplett utan en specialdesignad ögonkräm. Vår Vitalising Eye Cream är inte bara utformad för att motverka fina linjer utan också för att minska mörka ringar runt ögonen. Berikad med hyaluronsyra för intensiv återfuktning och peptider samt inkapslat A-vitamin för maximal elasticitet. Ge dina ögon ett strålande och vaket utseende.

Moisture Holiday Box är inte bara en gåva till någon speciell i ditt liv utan även till din egen hud. Ge dig själv förmånen av ett fuktboostande julklappssortiment från Gilda Liljeblad och låt din hud stråla under hela vintersäsongen. Fuktighetens magi är bara en presentbox bort!

4.Fortifying Barrier Cream (ord. pris 499 kr)

Stärkande fuktighetskräm. Motverkar känslighet och ger näring till mycket torr hud. Niacinamide och aprikosolja stödjer hudens naturliga föryngring. Den exklusiva krämen smälter in i huden med en behaglig och mjuk känsla som håller hela dagen.

Pris: 1 279 kr du sparar hela 40% dvs 757 kr

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *