Så täcker du mörka ringar under ögonen med en color corector pen

Innehåller annonslänkar

Söker du efter enkel och effektiv rådgivning för skönhetsrutiner? Oavsett om du är nybörjare eller erfaren inom sminkvärlden, är vi här för att hjälpa dig. Från grundläggande tips och trick till avancerade tekniker – vår expertis täcker allt. Utforska våra råd för att ta din skönhetsrutin till nästa nivå och upptäck nya sätt att framhäva din naturliga skönhet på. Välkommen till en värld av skönhet och självuttryck!

För att täcka mörka ringar under ögonen med en color corrector-penna kan du följa dessa steg:

  1. Välj rätt färg: Beroende på dina mörka ringars ton kan du välja en color corrector-penna i en färg som kompletterar dem. Vanligtvis används en persikofärgad eller ljusrosa penna för att neutralisera blåaktiga eller lila toner.
  2. Förbered huden: Börja med att rengöra och fukta området under ögonen. Applicera sedan din vanliga ögonkräm för att ge en smidig yta att arbeta på.
  3. Applicera color corrector: Applicera försiktigt color corrector-pennan på de mörka ringarna. Gör det i små duttar eller mjuka svep med pennan. Fokusera på området där de mörka ringarna är mest intensiva.
  4. Blanda försiktigt: Använd ditt ringfinger eller en sminksvamp för att försiktigt blanda ut color corrector-pennan. Se till att blanda den väl längs kanterna så att det inte blir några tydliga linjer.
  5. Foundation eller concealer: Efter att du har blandat color corrector, applicera en lätt concealer eller foundation med fingertopparna eller en sminksvamp över området för att jämna ut färgen och täcka över eventuell kvarvarande färg.
  6. Sätt med puder: Avsluta genom att försiktigt applicera ett tunt lager löst puder över området för att hjälpa till att fixera och förhindra att produkterna samlas i fina linjer.
  7. Avsluta smink: Fortsätt med din vanliga sminkrutin för resten av ansiktet, om så önskas.

Kom ihåg att mindre är mer när det gäller color correctors. Använd endast en liten mängd produkt för att undvika att området under ögonen ser kakigt ut. Öva gärna några gånger för att hitta rätt balans och teknik som passar din hud.

Denna använder jag själv från Isadora cover up och den är riktigt bra, jag har den som drar mer åt orange, sedan kör jag en concealer som är ljus ovan efter det torkat. Super blir det! Har dior Concelar.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *