Mina Favoriter: Det Bästa Matta Läppstiftet!

Innehåller annonslänkar

Inom skönhetsvärlden är jakten på det perfekta matta läppstiftet som både ger intensiv färg och behåller läpparnas mjukhet en ständig strävan. Efter många provningar och testande har jag äntligen hittat mitt ultimata favoritläppstift – Färgen MIMI.

Färgen MIMI är helt enkelt otroligt underbar och har snabbt blivit min absoluta favorit. Jag föredrar alltid hallonröda toner för att få mina tänder att framstå extra vita, och MIMI gör verkligen jobbet. Vad som imponerar mig mest är att trots att läppstiftet är matt, så känns det inte torrt på läpparna. Det lägger sig mjukt och behagligt utan den irriterande känslan av fnasiga läppar, vilket tyvärr är vanligt med många andra matta läppstift på marknaden.

Jag kan verkligen intyga att detta är det bästa matta läppstiftet jag någonsin har testat. Formulan är perfekt balanserad, ger en intensiv färg och behåller samtidigt läpparnas naturliga mjukhet. Det är som att ha det bästa av två världar!

En extra bonus är att MIMI inte färgar av sig nämnvärt på vinglaset – en riktig game-changer för mig. Ingenting förstör stämningen som att behöva oroa sig för att läppstiftet ska lämna märken överallt. Här får du både intensiv färg och långvarig hållbarhet utan bekymmer.

För er som tidigare har provat Lancôme och är på jakt efter något ännu bättre – se hit! MIMI överträffar verkligen förväntningarna och har förtjänat en given plats i min skönhetsrutin. Ge det en chans, och du kommer förstå varför jag är så entusiastisk över detta fantastiska matta läppstift!

Att sminka sig med matta läppstift kan vara en konst i sig, och det finns några enkla tips som kan hjälpa dig att få till en perfekt look.

Här är några tips för att sminka sig med matta läppstift:

  1. Exfoliera läpparna: Före applicering av matta läppstift är det viktigt att ha mjuka och släta läppar. Använd en läppscrub eller borste för att exfoliera bort döda hudceller och få en jämn yta.
  2. Applicera läppbalsam: Återfukta läpparna med läppbalsam innan du applicerar det matta läppstiftet. Detta hjälper till att förhindra att läpparna känns torra och ger en bättre bas för läppstiftet.
  3. Använd läppenna: Använd en läppenna i en nyans som matchar ditt matta läppstift för att definiera läppkonturerna och förhindra att färgen ”blöder” utanför läpparna.
  4. Applicera med precision: Använd antingen direkt från läppstiftet eller med en pensel för maximal precision. Ett matt läppstift kan vara mer opakt än andra, så ta det försiktigt och bygg upp färgen gradvis.
  5. Undvik överflödigt lager: För att förhindra att läppstiftet känns tungt eller flagar, undvik att applicera för mycket produkt. Ett tunt lager ger ofta det bästa resultatet.
  6. Fixera med puder: Om du vill ha extra hållbarhet, pudra lätt över läppstiftet med transparent puder. Detta kan hjälpa till att absorbera överflödigt fett och hålla färgen på plats längre.
  7. Rengör upp kanterna: Använd en concealer runt läppkonturerna för att rengöra upp och framhäva formen. Detta ger en professionell touch och förhindrar att läppstiftet ser ojämnt ut.
  8. Undvik överdriven ögonmakeup: Om du fokuserar på att ha intensiva läppar med matt läppstift, överväg att hålla ögonmakeupen enklare för en balanserad look.
  9. Ta med dig läppstiftet för touch-ups: Eftersom matta läppstift kan vara mindre förlåtande om de slits bort, se till att ta med dig ditt läppstift för eventuella touch-ups under dagen eller kvällen.

Genom att följa dessa tips kan du få till en vacker och långvarig look med ditt favorit matta läppstift.

Pris: ca 149 kr

Köp här MILI Cosmetics hos Golden Sabai på Östermalm i Stockholm

Samt här: https://milicosmetics.com/sv/products/lipstick-mars-matte?variant=44045008535790

Samt LYKO

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *