Ögon led mask för att få bort rynkorna kring ögonen

Anti-age tips för rynkor kring ögonen. Krämer i all ära för att få bort rynkor runt ögonen, det ger en viss del fukt. Men vill du verkligen råda bot på rynkorna kring ögonen är det en led mask för ögonområdet du behöver.

Bland de enklaste och mest naturliga lösningarna på marknaden mot rynkor är ljusterapi, som i princip bara lyser rätt sorts ljus på dina problemområden under rätt tid och med rätt frekvens för att minska rynkor och andra tecken på åldrande. Verkligen wow inom Anti-age. I denna bloggpost tänkte jag berätta mer om vad jag tror är människans vanligaste problem i skönhetsväg: mörka ringar och rynkor kring ögonen.

Varför får vi rynkor kring ögonen?

Våra rynkor runt ögonen orsakas av sammandragning av ansiktsmusklerna. Det kan vara allt från skratt, rynkor, gråt och kisning. Dessa rynkor kan också vara ett tecken på ålder, men de kan minskas med rätt hudvård och rött led ljus med exempelvis en CurrentBody Skin LED Eye Perfector

Olika behandlingar för anti ageing

Anti age mot rynkor runt ögonen kan behandlas med olika behandlingar som laser, botox eller fillers och det är vanligt  att injicera ett filler ögonområdet  för att få dem att se jämnare ut. Men vill du effektivt förbättra grundorsaken till varför problemen har uppstått behöver du förbättra kollagen- och elastin som naturligt minskar med åldern när vi åldras.

Varför led ljusterapi runt ögonen?

Led ljus stimulerar kollagen- och elastin produktionen och är mycket effektivt för att reducera rynkor kring ögonen. Sudda ut rynkor och mörka ringar med ögonmask med led-dioder.

Om du börjar en hemmabehandling mot dina rynkor kring ögonen så glöm inte att ta före och efterbilder. Det är nämligen lätt att glömma hur det var, då resultaten i början kan verka subtila till en början. När du väl börjar använda din led mask och du börjar se resultat, är det viktigt att konsekvent använda din ljusterapi apparat med underhåll precis som alla delar av din hudvårdsrutin.

Fakta om mörka ringar runt ögonen:

Vem gillar mörka ringar under ögonen? Jag som bloggar får många män som frågar mig hur dom får bort sina mörka ringar. Tyvärr med ålder får en del mer och tunn hud som även kan bli genomskinlig och leda till att mörka ringar bildas, eftersom kapillärerna under huden blir synliga. Men vi arbetar mycket, kanske sover för lite, tar hand om själva för lite. Men i grund och botten handlar det att vårda huden kring ögonen. Nu på 2020 talet har tekniken inom beauty science gått framåt, vi vet det finns bättre mot mörka ringar och ringar än en kräm och att dricka vatten.

Vilken kräm är bäst mot rynkor kring ögonen?

Faktum är att krämer under ögonen egentligen inte kan bota mörka ringar och rynkor, dels för att hudlagret där collagen och elastin finns, i dermis, förmodligen inte nås av några ingredienser i hudkrämer. Vill du nå till det hudlagret gör du bäst att kombinera serum med rött ljus som penetrerar 8-10 mm i huden.LED-ljusterapi har visat sig vara effektivt för att eliminera svullnader runt ögonen. Att uppleva påsar under ögonen är extremt vanligt problem som många vill få bort.

Genom att hjälpa din kropp att producera kollagen och elastin kan det röda ljuset hjälpa till att fräscha upp huden och bekämpa kråksparkar och mörka ringar. Placera dem helt enkelt under ögonen i några minuter och låt dem utöva sin magi.

Bästa krämen mot rynkor är den som körs i kombination med led-mask och serum. Serum är mer effektivt mot rynkor och mörka ringar skulle jag säga. Du bör därför använda både ögonserum och därefter applicera ögonkräm + eventuellt led ljus som ger synliga resultat på 8 veckor. Serum ska alltid läggas före kräm då den har mindre molekyler som tränger ner djupare. Unna dig gärna en sheet mask eller två per vecka för boosta din hy. 

Om rött led ljus:

Rött led ljus penetrerar 8-10 mm in i huden, aktiverar cellerna och gör det möjligt för dem att reproducera sig snabbare, vilket leder till friskare hudceller. Rödljusterapi har visat sig innefatta cellregenerering plus kollagen- och elastin stimulering.

Du kan också kombinera ljusterapi med hudvårdsprodukter, såsom serum och extrakt, för att påskynda processen, inklusive:

 • C-vitaminserum eller fuktighetskräm:
  C-vitamin är känt för att stimulera kollagen, tillhandahålla hudupplysande antioxidanter och återfukta huden, vilket allt förstärker din huds lyster och jämnar ut din hudton. Du kan använda vitamin C-serum med ljusterapi efter att du har avslutat din ljusterapisession, följt av en fuktighetskräm. Det är viktigt att lämna tid mellan varje steg så att serumet kan absorberas helt av din hud.
 • Retinol: En kraftfull och populär anti-aging ingrediens, retinol kan kombineras med ljusterapi genom att applicera krämer och andra skönhetsprodukter som innehåller retinol 5-10 minuter efter att du har använt din ljusterapiapparat.
 • Andra anti-aging krämer eller serum: Produkter som innehåller peptider, arganolja eller hyaluronsyra kan vara ett användbart komplement till din hudvårdsrutin.

Vilken är den bästa led-ljusterapi mask  för att minska rynkor kring ögonen

CurrentBody Skin LED Eye Perfector är älskad av många kändisar storsäljare. Jämfört mot andra led masker för rynkorna kring ögonen är denna mask mer bred och täcker större område. CurrentBody Skin LED Eye Perfector har konkurrenskraftt pris med och flest lampor på marknaden hela 80 stycken.

CurrentBody Skin LED Eye Perfector

DET VIKTIGASTE

 • Anti-ageing LED-ögonbehandling
 • Behandlar linjer och rynkor med kliniskt beprövad teknik
 • 4 kraftfulla LED-våglängder för yngre ögon
 • Åtgärdar kråkfötter, elva linjer och brynfogar
 • Smärtfri, handfri enkelhet
 • Supersnabba behandlingar på 3 minuter
 • Klicka här för att jämföra våra LED-apparater

Hur du använder masken

Steg 1: Rengör huden och torka.

Steg 2: Slå på CurrentBody Skin LED Eye Perfector

Steg 3: Låt apparaten köra sitt behandlingsprogram.

Steg 4: Den stängs automatiskt av efter 3 min

Teknik:

4 kraftfulla LED-våglängder för att rikta in sig på kråkfötter, 11 linjer, ögonpåsar och mörka ringar under ögonen.

Resultat på bara 8 veckor
3 minuter och 6 dagar i veckan är allt som behövs som första kur.

Uppnå kliniskt beprövade resultat med 80 professionella LED-lampor för effektiv LED-ljusterapi hemma.

 • Anti-ageing LED-ögonbehandling
 • Behandlar linjer och rynkor med kliniskt beprövad teknik
 • 4 kraftfulla LED-våglängder för yngre ögon
 • Åtgärdar kråkfötter, elva linjer och brynfogar
 • Smärtfri, handfri enkelhet
 • Supersnabba behandlingar på 3 minuter

Jag har en rabattkod: BEAUTYBYJEN 20% som ger 20 % rabatt.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *