Exuviance Bionic Oxygen Facial

Denna lördag testade jag en lyxig mask från Exuviance som syresätter huden, som heter Exuviance Bionic Oxygen Facial det är  en sådan mask som bildar bubblar till när den är på huden.

Fakta:

Exuviance Bionic Oxygen Facial är en revitaliserande ansiktsmask som syresätter huden, samtidigt som den ger ny energi till trött och lysterlös hy. När masken kommer i kontakt med huden ger den en härlig, bubblande effekt som ger en behaglig känsla.

Så här använder du Exuvianse Bionic Oxygen Facial:

Massera in en jämt rikligt lager på blöt hur, vänta 5 minuter och låt masken tjocka till sig och all oxygenating ska försvinna, dvs bubblorna. Tvätta sedan av och applicera hudkräm som vanligt.

Använd 3-4 gånger i veckan.

Perfekt är att använda deras Exuviance triple Microdermbarasion face polish med gärna mellanrum. Dom tipsar även att det rekommenderas att man använder dagligen solkräm som en del av ens dagliga rutin.

Exuviance Bionic Oxygen Facial recension 

Jag gjorde först misstaget att missa att ansiktet skulle vara blöt, så fick göra om. Exuviance för mig är kvalités produkter. Jag tyckte flaskan kändes väldigt fräsch för den var ljusblå och passar bra med temat att den ger syre till huden. Masken var bekväm på och jag känner att en sådan mask faktiskt är ett måste i var hem som gillar att ta hand om sin hud. Jag tog inte så jätte rikligt lager av masken för den är rätt så dyr med sina, 569kr. Efter jag sköljt den kändes min hud väldigt fräsch och mer ”puffig” dvs mindre torr. Då masken går så fort tycker jag att den är perfekt ta på morgonen när man känner sig lite mindre fräsch i duschen för pigga upp sig lite.

Jag har alltid lite masker i badrummet som tar kort tid på sig och kör det i samband med en dusch, det är ultimat!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.