5 dagars sheet mask kur för torr hud med Fletna

För ett tag sedan fick jag ett trevligt pressutskick från @Fletnasweden på Instagram som frågade om jag ville testa deras sheet masks. Jag älskar Sheet masks så jag tackade mer än gärna ja. Vet inte hur många jag fick men det fyllde på min samling i sheet mask lådan ganska så bra.

Här är deras shop: Fletna.com för svenska sajt. Dom fokuserar på, Nature-rich skincare solutions och Exclusive K-beauty products!!

Jag fick lite olika Sheet mask för olika behov, torr hy, när man vill fylla ut hyn, uppstramande, djuprengörande osv. Jag älskar att ha olika masker hemma och så att jag kan välja efter dagens behov. Perfekt är att förvara sheet mask i kylskåpet för att få en extra svalkande känsla.

Priserna var väldigt bra, dom jag fick kostade endast 33 kronor styck!

5_dagars_ansiktsmask_kur_for_torr_hy.jpg
Fletna lade upp en väldigt rolig post på deras Instagram

Sheet mask kur på 5 dagar för torr hy

Dag 1: Deep detox – rengör huden

Dag 2: Aqua deep – återfuktar huden

Dag 3: AC control – rengör och förhindrar acne

Dag 4: Nutrition, ginseng eller firming – föryngrar huden

Dag 5: Honey Moist – Återställer och fuktar

Det är ju perfekt det här med en liten kur. Det är så enkelt med sheet mask med, inget kladd och enkelt att applicera och det ger bra resultat. Jag hade aldrig ens tänkt på att man kan göra det som en kur, har du inte provat borde du göra det. Det blir inte ens särskilt dyrt tanke på att vissa aktörer säljer en mask för 150 kr styck och dessa kostar 33 kronor som är lite mer rimligt enligt mig som älskar använda mask ofta 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *