Hyaluronpen är ett annat typ av namn på behandlingen som ter sig exakt likadant som Iris medical pen. Det råder en trend att tjäna pengar på människor med olika skönhetsbehandling kurser för dyra pengar med tveksamma behandlingar. Hyaluronpen är precis en sådan, det består av en slags penna som med tryck trycker in filler i huden! Ni hör ju själva hur ologiskt det låter?

”Citat från sajt: kan vi använda max 27mg/g korslänkad fillers som går från epidermis till dermis, medans fillers med spruta kan använda högre koncentration HA ( hyaluronsyra) för tex. djupare penetration till djup dermis, vilket också kräver medicinsk kompetens”

 

epidermis_till_dermis

Om några år kommer vi fråga oss: kommer ni ihåg trenden med Hyaluronpen?

Jag skulle inte göra denna typ av behandling om jag ens fick den gratis, när jag sett på videos ser jag klart tydligt att det mesta torkas bort på servetten. Det är ologiskt det kan komma in under huden, det behöver gå in med hjälp av el av dom ska fundera.

Sen frågar jag mig själv, dom har denna kurs utför själv Infuzion system behandlingar med erbjuder ingen kurs i det, märkligt va? När du gått kursen och ej är utbildad inom vård: sjuksköterska, tandläkare, läkar mm, var ska du köpa fillern då?

Svarta marknaden på filler är inget att stödja, faktum är att många av dom fillerna är stulna och säljs online, du kan kontrollera fillerns ursprung du köpt online för veta om det är en stulen du har! 

Förkunskaper: gärna erfarenhet av hudvårsdbranshen eller vården

 

Rekommenderade artiklar

12 kommentarer

 1. Hei jeg vil spørre dere om hvem kan ta kurset.? Kan hudpleie ta denne kurset?

  1. Tyvärr jag rekommenderar ingen att ta sådan kurs, är du utbildad rekommenderar jag att gå kurs hos:https://injectacademy.com/

   1. Du kan köpa en Hyaluron pen och även riktiga fillers tex. Juvederm smail 0.55ml eller juvederm ultra 3 1ml eller Revolax Deep 1.1m och ta med dig så kan jag göra på dig hos mig och Du kommer och se hur den fungerar utan att slösa bort fillers
    Man måste kunna den riktiga tekniken att hur kan öppna kanaler för att fillers går in utan nålar
    Jag lovar att det går och den ger bästa resultat, Du måste testa och se att den är ingen bluff

 2. Jag har gjort fillers med hyaluron penna! Köpte en själv för personligt bruk för något år sedan, innan denna trenden startade alltså. Det funkar faktiskt! Köpte pennan från Kina och fillers från USA.

  Inga komplikationer, resultatet håller mellan 1-3 månader beroende på hur trögflytande eller tunn fillern man använder är och hur mycket man använder. Man måste bygga upp produkten under en tid för att få önskad effekt. Hur många gånger man behöver göra det beror på vart man gör det. Läpparna tar längre tid att bygga upp än små rynkor i pannan som exempel! Krävdes 1 gång för rynkorna i pannan, 3 gånger för läpparna.

  Tycker detta är en jättebra grej ärligt! Jag köpte min penna för under 200 kr och ampullerna med fillers gick på cirka 600 kr för 10 pack. Jag har gjort det i kinderna, läpparna, vecken vid näsan, påsarna under ögonen och i mungiporna.

  Det är mycket billigare än ”riktiga” fillers, det är mycket säkrare, det gör inte ont heller. Eftersom det inte går in så djupt i huden så varar det inte så länge och därmed, tycker jag iaf, att det är bra för att testa hur fillers skulle kunna se ut på en.

  Så ah, jag rekommenderar det för folk som är rädda för nålar eller bara vill se hur det ser ut helt enkelt!

  1. Hej Linnea!

   Tack för att deltog information om hyaluron penna. Jag köpte min hyaluron penna från fyndig.se och Jag har inte haft än. Jag undrar om var köper du fillers? Vilka fillers har du använt i ansiktet. Jag kollade amazon.de men jag är osäker att vilka fillers bör jag köpa.

   Tack för hjälpen
   Kadriye

  2. Hej,
   Är oxå intresserad o undrar hur jag vet vilken Ha jag ska synka till pennan jag köper?

  3. Hur många ml anv du per Tryck på läpparna?

   O nasolabia?

   1. jag använder inte detta!

  4. Jag håller med dig
   Hyaluron pen funkar jättebra och ger bästa resultat och är mycket bättre än nålar, jag är sååå nöjd och rekommenderar varmt

   1. Kluvet det där vad många tycker om, jag personligen skulle inte vilja göra denna penna. Tror fler oseriösa utövare kommer erbjuda denna behandling nu med att det blir olagligt att göra fillers om man inte är läkare, tandläkare eller sjuksköterska.

 3. Jag har gjorts Hyaluron pen några gånger och jag tycker att resultatet är mycket bättre än nålar
  Jag kommer och fortsätta bara med Hyaluron pen

 4. Du kan köpa en Hyaluron pen och även riktiga fillers tex. Juvederm smail 0.55ml eller juvederm ultra 3 1ml eller Revolax Deep 1.1m och ta med dig så kan jag göra på dig hos mig och Du kommer och se hur den fungerar utan att slösa bort fillers
  Man måste kunna den riktiga tekniken att hur kan öppna kanaler för att fillers går in utan nålar
  Jag lovar att det går och den ger bästa resultat, Du måste testa och se att den är ingen bluff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *